keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kaikennäköistä

Alkuviikolla on treenattu yllättäen sekä tokoa että agia. Maanantaina pientä irtoamisharkkaa (Myrtti, Mette) ja keppejä (Mette). Jaava treenasi maanantaina liikkeestä istumista (tarjosi hanakasti seisomista), seuraamista ja tunnaria. Tiistaina oli Meten vakkariagit ja tehtiin niistoa sekä putki+hyppy-hässäkkää. Tuo koira vaan jaksaa aina hetkittäin yllättää positiivisesti. Koko aksatreeni vedettiin lelupalkalla! Mette oli aikasta mainio kyllä eilen. Tuntui keskittyvän ja tekevän paremmin kuin namilla. Namista kuumuu sen verran, että ajatukset on vaan palkassa -> keskittyminen katoaa. Mutta kuinka vaikeaa mulle onkaan käyttää lelupalkkaa.. Ei voi käsittää!!

Tänään aamusella Löytyllä Niinan ja Einen kanssa kokeenomaista. Jaava vetäisi koko voittajan läpi, palkkailin sopivissa väleissä. Ruutu jätettiin viimeiseksi, en halunnut tehdä sitä väliin jos menee ihan plörinäksi. Paikkamakuu ok, seuraaminen loistava!, istumisessa tarjosi edelleen seisomista, luoksetulo ok, hyppynouto: ei nähnyt kapulaa ja kiersi takaisin tullessa, toistolla hyvä, metalli hyvä, tunnari hyvä, kaukot ok ja tässä isompi välipalkka. Ruutu heti perään ja löytyi ekalla!!! JIPPIJAJEEE. Sinne sitten palkkaamaan aamuruoalla. Pieniä virheitä, mutta kokonaisuus OK.

Myrtti kävi leikkimässä ja teki  liikkeestä seisomista, noutoa, perusasentoa ja loppuun seuraamisen. Hyvä Myrtsikki.

Metukka aloitti leikillä. Kokeiltiin noutoa kokonaisena liikkeenä, heitin kapulan ihan lähelle. Meme osas :) Annoin takaisin tullessa vielä sivu-käskyn, en tiedä olisiko tarvinnut. Pari näitä ja sitten vähän vauhtinoutoa, se kun on sen mielestä aika siistiä. Noutojen jälkeen luoksarin stoppia, nyt näytti tutulle. Hyvin se stoppaili. Vähän seuraamista, vaikeeta, niin vaikeeta.. Mulle siis. Aamuruoka tulikin perusasentoon tulemisesta. Mukavat hommat.


muoks:

Illalla käytiin Lauran kanssa lenkillä ja ennen lenkkiä pienet treenilöiset. Mette teki keppilöisii ja meni hyvin _ilman_ohjureita. Ainut, että oli pienoinen häiriötekijä, kun Lauran kanipupujussi oli keppien läheisyydessä ulkoaitauksessaan. Mette olisi ehkä halunnut pupupaistia, mutta muutamien pupusta luopumistreenien jälkeen löytyi järki ja ajatus keppeihin. Jaava teki yhden kehääntulon ja Myrtti ei treenannut niin mitään. Kotiin tultua Mette alkoi leikkimään leluillaan, kun ei pienet lapinkoiratytöt pääse tekemään ikinä mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti