lauantai 13. lokakuuta 2012

Onnistuneet treenit

Ensimmäistä kertaa tällä viikolla maneesilla. Meitä olikin iso porukka treenaamassa niin agilityä kuin tokoa. Oikein hyvää häiriötä :) Treenien päätteeksi käytiin vielä Lauran ja Tuulin kanssa lenkillä. Ja Tuuli räpsi muutamat kuvat tytöistä maneesin ulkopuolella, kun kerrankin jopa paistoi aurinko!


Meten aksat koostui kepeistä. Hyvin oli muistissa, vaikka ei ollakaan viikkoon (vai yli?) käyty tekemässä. Vähän pelkäsin, että olisi unohtanut. Ai niin, tehtiinhän me muutamat keinutkin, Mette on oppinut sen kyllä itsestään. Keinua on tehty luvattoman vähän, mutta nyt se vaan osasi sen tehdä ihan itse.. Meme oli kyllä aika liikuttava, kun se hirmuista kyytiä yritti mennä päähän asti, mutta puolen välin jälkeen suunnilleen ryömi. Ihana.

Jaava teki hommia Lauran liikkuroidessa. Siis ihan ekana rivipaikkamakuu, nou problem. Oma setti koostui sitten suorasta luoksarista (kuvittelin, että hidastelisi, kun ollaan tehty viime aikoina vaan stopeilla. Eipä hidastellut.), metallinoudosta, hyppynoudosta, pikku seuraamisesta ja ruudusta. Palkkailin sopivissa väleissä ja Jaava oli ihku. Hyvällä mielellä ja asenteella teki hommia ja se ruutukin löytyi näpsäkästi. Ei haitannut, vaikka oli agiesteitä matkan varrella. Mukavaa! Koska Jaava oli niin hyvä, niin pääsi vielä palkaksi tekemään parit keinut. Japutin mielestä ehkä parhaat treenit pitkiin aikoihin! :D

Mette kävi vielä uudemman kerran tekemässä Surin häiriönä pikkusen tokoa. Vähän jännitti, että nouseeko haukku.. Ei haukuttu ei :) Seuraamista ja luoksatulon stoppeja. Ihan jees, sanoisin.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, oli Myrtin vuoro. Tarkoitus oli tehdä avoinluokka kokeenomaisesti sopivissa väleissä palkaten. Niin ja kävihän Myrttikin makoilemassa rivipaikkamakuussa. Kävin piilossakin hetken aikaa ja rennosti pötkötteli. Omalla vuorolla tuli heti hyvin meidän suuren suuri ongelma esiin.. Kun ajattelenkin vain tekeväni Myrtin kanssa kokeenomaisen, niin Myrtti ei tee niin mitään. Seurasi pikku hetken ja alkoi jätättää. Päätin, että nyt on vaadittava, koska ei tästä ikinä muuten tule mitään. Sanoin Myrtille aika napakasti, että tämä peli ei vaan nyt vetele ja hommia on tehtävä. TOKOHOMMMIA, MYRTTI, TOKOHOMMIA (Myrtti oli ihan korvat lintassa ja häntä vispasi, että herranjestas, mikäs tolle tuli.. tai noille, kun Laura oli heti juonessa mukana :D) Uusi aloitus ja Myrttihän alkoi tekemään tokohommia :D Tyyppi oli niiin tohkeissaan, vähän keuli seuraamisen.. Palkkautui kehuista ja teki kyllä ihan super hyvin hommia. Ei tainnut tulla mitään suurempia ongelmia, paitsi Taimin noutokapulaa ei olisi halunnut hakea ja avoluokan hyppyä ei kyllä olla pahemmin tehty (piti vähän liikkurilta kysyä, että mites se avoimen hyppy menikään.. että ihan hetkeen ei olla sitä tehty!). Mitä tästä opimme: myös hanipuppelireppanaMyrtiltä pitää vaatia, se ei mene siitä rikki.

Aamusella Jaava teki tunnaria, hyvin malttoi nuuhkutella. Myös Mette teki aamutunnarin haistellen hyvin. Väärät on sekalaisessa järjestyksessä ja sitten omaa piilottelen lehtien alle ja joka toistolla lähemmäksi vääriä. Yleensä viimeisellä toistolla on jo väärien seassa.

Tässä vielä Tuulin ottamia kuvia maneesin parkkikselta. Kiitos Tuuli kuvista!

Jaava 9v8kk

Jaava seuraa
Mette 1v9kk

Mette noutaa

täysii!
Myrtti 5v3kk

Myrttikin noutaa

1 kommentti: