sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jaava voivoittelemassa

Tänään lähdettiinkin Jaavan kanssa kahdestaan kisareissuun Lempäälään. Onneksi oli hallikoe, vettä tuli nimittäin taivaalta ihan riittävästi. Tuomarina kokeessa oli Harri Laisi.

Koepaikalla mua aluksi jännitti ihan hurjasti, mitä lisäsi vielä se, että yksilöliikkeet alkoivat tunnarilla. Onneksi Jaavan vuoro oli vasta yhdeksäntenä, niin ehdin toipua "järkytyksestä". Jaavallehan tunnari on ollut vaikea juuri tuon vireen säätelemisen takia ja sen vuoksi aina treeneissä on tehty tunnari viimeisenä -> oikea mielentila. Onneksi sain tsempattua itseni kehään ja olin reilu Jaavalle. En harmistunut tunnarin epäonnistumisesta, sillä se on Jaavalle vielä tässä vaiheessa hurjan vaikea tehdä heti alkuun. Jatkamme siis treenailuja, jossain vaiheessa osataan tämäkin.

Liikejärjestys oli tunnari, ruutu, seuraaminen, hyppynouto, luoksetulo, kaket, metalli ja liikkeestä istuminen. Oikeastaan aika kiva järjestys. :) Tavoitteeksi tähän kokeeseen asetin ruudun löytymisen ja hyvän fiiliksen. Onneksi jännitys katosi ennen meidän vuoroa ja tavoitteet täyttyi!

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen 8 (Jaava pisteli parastaan, ei edes treeneissä ole seurannut noin hyvin. Joku kämmi tuli melko lopussa seuraamista ja jäi vaan seisomaan + parit haukut pääs samalla..)
Istuminen seuraamisen yhteydessä 10 (JEEE!)
Luoksetulo 8½ (kaksi käskyä perusasennosta maahan)
Ruutu 9½ (tätä on työstetty ja työstetty ja työstetty. Loppu koe meni hymyillen :))
Hyppynouto 9
Metallinouto 7½ (tiputti kapulan)
Tunnari 0 (nosti kapulan (olisiko ollut oma??), tiputti, katsoi mua ja nappasi vain lähimpänä olevan)
Kaukot 8½ (kaksi käskyä ekaan seisomiseen, liikkui hieman taaksepäin)
Kokonaisvaikutus 8½ (parit haukahdukset laski pisteitä, tuomari kiitteli muuten mukavaa työskentelyä)
VOI2 249,5p

Kokonaisuutena oli meidän paras koe ikinä. Meillä oli oikeasti aikasta rento ja hyvä meininki kehässä, me tehtiin yhteistyötä! Ei tarvinnut vääntää, vaan hommat hoidettiin sujuvasti. Eikä Jaavalta montaa haukkua päässyt, siinä seuraamisessa ja olisko ollut jossain alkupään liikkeen välissä, kun kehuin. Voi tuota mummelia, se on vaan niiiin <3 Tämä koe loi uskoa siihen, että ihan oikeasti ykkönenkin on mahdollinen.. Mitä en vielä kuukausi sitten uskaltanut edes ajatella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti