perjantai 28. syyskuuta 2012

nolla

...ohjuria! Tarkoitus oli käydä ottamassa maneesilla hyvän mielen treenit. Metelle keppejä pari settiä. Lähtötilanne oli 4 ohjuria (1xalku, 1xkeskellä ja 2xloppu) ja niitä sitten vähentelin. Toisessa setissä lähdettiin jo nollalla ohjurilla ja tehtiin vaan molemmin puolin. Olipas ihana tunne, kun ei ollut ohjurin ohjuria ja silti vaan pikkumusta näytti tietävän mitä tekee. Rakensin vielä kolmen hypyn suoran ja toisessa päässä yksi hyppy sivussa. Tehtiin molempiin suuntiin. Tuli treenattua takaakiertoa samalla. Mette luukutti, ihan hirmuista kyytiä. Jos vaan aina tekisi pelkkää luukutusta ja suoraa, niin tuntuisi, että osataankin jotain.. Meme oli ihan messissä ja keskittyminen vähintään 110%. Eipä kyllä kovin kummoista häiriötä ollut, illan treenaajia alkoi saapumaan paikalle.

Myrttinen kävi pikaisesti myös liitämässä. Että tuo koira on vaan ihana! Tyyppi tykitti hyppysuoraa ja irtosi ja meni takaakiertoa ja mä olin ihan läkähtynyt, kun yritin pysyä mukana :D Myrtille yhdistin kepit vielä niihin neljään hyppyyn ja tyyppi kepitti ihan matalana. Ja enpä olisi ikinä uskonut, että palkaksi riitti pelkkä lelu.. Tyyppi vähän kuumui, mutta pääasia, että mentiin ja kovaa. Tuon saman meiningin kun saisi häiriöönkin.

Jaavan hommat koostui kaukoista ja noudosta ja liikkeestä istumisesta. Ei korjattavaa, ei virheitä, hyvä meininki.

Mette tekaisi vielä jäähdyttelylenkin päätteeksi parit noudot, luoksarin stopit ja seuraamista. Huomattavasti parempi kuin eilen. Nyt tuntui, että mulla oli pikkumette mukana eikä joku teinarieinari.

Treenin tavoite täyttyi. Hienot typsyt ja hyvä mieli. Ei tarvii vaihtaa vielä pitsinnypläykseen ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti