keskiviikko 10. lokakuuta 2012

tokoa

Aamusella käytiin Niinan ja Einen kanssa Launeella. Jaava aloitti ruudulla, hyvin löytyi. Kierrokset oli vähän korkealla, kun aloitettiin tunnari. Ja niin vain meinasi pokkana tuoda ekan, mikä eteen sattui (vaikka kapulat oli nurmella ja lähetin hiekalta). Ei käynyt mulle, joten joutui haistelemaan ja toi oman. Toisella toi oman, mutta ei haistellut.. Kolmannella taisi nostella vääriä, mutta toi oman. Neljännellä sitten löytyi oma. Nöyränä pitää tää harrastaminen, aina joku juttu hajoaa..

Myrtille päätin vähän extempore tehdä koko avoimenluokan kokeenomaisesti. Paitsi tehtiin seuraaminen viimeisenä ja paikkamakuu jätettiin väliin. Niin ja hyppyäkään ei ollut. Eli liikkeestä maahan, luoksari, liikkeestä seiso, nouto, kaket ja vähän pidempi seuruu. Ei voi olla kuin tyytyväinen :) Olihan siellä virheitä, liikkeestä maahanmenon seisoi, luoksarissa stopin jälkeen kaksi käskyä ja kakeissa taisi kans tulla joku kaksoiskäsky. Mutta Myrtti ei muuttunut perässä vedettäväksi matkalaukuksi, vaan nosti kierroksia. Ihana tunne :)

Meten aamujutskat koostui leikistä, seuraamisesta (namilla vapautus + liikkeeseen mukaan) ja oman piilotuksista. Ei ottanut häiriötä myöskään samaan aikaan treenaavasta Maisasta. Mette oli ihanan pätevä ja tomera. Iltasella Mette pääsikin ensimmäiselle hallivuorolle Hollolaan. Mette aloitti leikillä ja teki parit leluruudut, seuraamista ja perusasentoa häiriöillä. Mette oli jotenkin outo/vaisu tms. Se otti paikasta häikkää ja oli vähän kuutamolla. Kotimatkalla mietin, että no eipä olla liiemmin eri halleissa treenattu.. Eri kentillä kyllä ollaan treenattu, eikä yleensä vieraat kentät olekaan vaikuttaneet mitenkään treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti