perjantai 5. lokakuuta 2012

HOT

Käytiin Meten kanssa viime lauantaina HOT:n (Hollolan Tokotiimi ry) katselmuksessa. Tänään odotti oikein mukava yllätys sähköpostissa, kun meidät oli valittu uusiksi jäseniksi! :) Olen niiiiiiin iloinen, ihan mahtavaa!

Tänään käytiin Lauran kanssa maneesilla. Ekaksi tehtiin agiliitoa. Itseluottamusta ja itsevarmuutta teineille oli teema ja Metelle ekstrana keppejä. Ekana kokeiltiin, että onnistuuko ilman ohjureita. Onnistui! Ja sitten kokeiltiin yhden hypyn takaa. Ekalla yrityksellä Mette yritti kovin sovittaa itseään jotenkin keppejen alkuun siinä onnistumatta. Toisella yrittämällä onnistui. Tehtiin vielä toiselta puolelta ja meni jo varmemmin. Kyllä se vaan nopeasti oppii tuo Meme. Myrtti teki myös aksaa. Ihan jees, mut kepit se aloittaa melkein aina väärin..

Jaava teki hyvän mielen tokoja. Seuraamista palkkailen, liikkeestä istuminen ja muuten istui ekalla että heilahti! Ruutua ja ruutukin sujui. Ja vielä luoksetuloa molemmist stopeista palkaten. Voe mun eläkeläinen oli ihan intopiukeena ja hurjan taitava. Kerrankin kaikki sujui.

Sisähommina koko jengille kapulan pitotreeniä ja kaukoja. Näähän sujui kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti