sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Launeella

Tokoiltiin Lauran ja porotyttöjen kanssa Launeella. Alkuun paikkamakuut Taimin seurana. Ei ollut Jaavalla eikä Myrtillä huomauttamista. Myrtillekin olin auton takana piilossa.

Myrtti sai tehdä ensimmäisenä: kehääntulosta palkka + siirtymä + seuraaminen. Olipas varsin tahmeeta, mutta teki kuitenkin. Enteileeköhän tämä nyt tulevia juoksuja, kun pari viikkoa sitten oli vielä niin hyvä motivaatio ja vire.. Tänä aamuna Myrttikin pääsi tekemään aamutunnareita, aloitettiin nyt oman etsimisellä.

Jaavalle myös kehääntulo + pikkuinen seuraaminen, josta palkka. Liikkeestä istuminen palkiten, ruutu joka oli taas tänään hiiiirmu vaikeaa.. No, rautalangasta väännettiin ja lopulta parit oikeat paikat (eikä oikea taka törppö). Tehtiin myös ruudun loppu osa. Viimoisena tunnari nurtsilla, oma oli piilossa väärien takana. Jiiihaa, oikea mielentila. Ja kotona aamutunnari onnistui vallan mainiosti.

Mette metuskainen teki ruudun paikkaa. Ehkä sille joku haju tuli tai sitten ei? Tietysti vähän seuraamista ja pertsoja. Ei vissiin muuta.. Paitsi aamusella aamutunnari, eikä tuijoteltu oravia :)

Innostuin nyt naksuttelemaan tytöille lappalaispalstan temppuketjusta uutta temppua. Eli etutassut laatikon päällä ja takatassut teputtaa ympäri. Myrtti osaa jo hienosti pyöriä toiseen suuntaan, mutta toinen suunta on vaikea. Jaava the sähikäinen ehtii tohottaa noin miljoonaa asiaa eikä sitten enää "muista" mistä se palkka tuli, joten kokeilee toiset miljoona juttua, josko sattuisi oikein.. Mutta nyt Jaavakin jo pysyy etutassut laatikon päällä ja pieniä askeleita on otettu taka(ja etu)jaloilla. Mette tietysti tarjosi heti hienosti 2onn2off. Nopeasti sain naksutettua etutassut laatikon päälle ja nyt se pyörii jo molempiin suuntiin takajaloilla. Toinen suunta on sillekin vaikeampi. Hurja kilpailu, että kuka ehtii, jos laatikko jää hetkeksikin lattialle. Mette on siellä pönöttämässä 2onn2off ja Myrtti etutassut laatikolla :D ja Jaavakin yrittää tunkea itseään vielä sekaan, mutta meinaa käydä laatikko ahtaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti