maanantai 8. lokakuuta 2012

Treenilöisiii

Aamulla parveketunnareita Jaavalle. Iltapäivällä parveketunnareita Jaavalle. Illalla parveketunnareita Jaavalle. Toistojen määrä kertoo aamun onnistumisprosentin.. :( Onneksi illalla onnistumisprosentti 100%.

Myrtti on tehnyt seuraamista, metallia ja kaukoja sisällä. Myrtti osaa :)

Lauantain tokokoulutuksessa kohtasin totuuden, Metellä ei ole hajuakaan perusasennosta saati seuraamisesta. Tänään onkin tehty sisätreeninä perusasentoa ja perusasentoa ja perusasentoa. Parvekkeella tunnaria, jota ei olla tehty kevään jälkeen, kun pelkäsin että sekoittaa esineilmaisuun. Tunnarit sujui kivasti, piilotin ensin yhtä ja sitten lisäsin vääriä. Mette haisteli vääriä, mutta ei maistellut tai nostellut ja omakin löytyi :). Sisätreenissä perusasennosta oli jo ehkä jonkinlainen haju.

Illalla päästiin ensimmäistä kertaa treenaamaan hottilaisten kanssa. Meten listassa oli leikkimistä, perusasentoa häiriköitynä, seuraamista ja vauhtinoudot normilla ja metallilla. Häiriöjuttuja pitää tehdä lisää, herkästi kääntyi pää. Tsemppasi hyvin, kun sai jutun juonesta kiinni. Otti myös vähän häiriötä toisesta samaan aikaan treenaavasta koirasta (mikä ei nyt ihme olekaan). Seuraamiseen tuli hyvä vinkki, joka vaikutti toimivan. Mette on nimittäin jumahtanut siihen imutuskäteen kiinni. Normilla kapulalla nouto ok, ekalla kertaa metallin tiputti ominlupineen. Muilla toistoilla piti käskyyn asti. Loppupalkan sai metallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti