perjantai 12. lokakuuta 2012

Korkeavireellä

Tänään oli HOT:n hallivuoro Korkeavireellä. Oli muuten tullut uusi matto sinne! Meten tehokuuri perusasennoista ei vielä kantanut ihan häiriöön asti. Tehtiin noutokapulan palautuksia perusasentoon ja joku laittoi etutassut oikeaan paikkaan ja peppu oli vinossa.. Ilman kapulaa onnistui paremmin. Peiliperusasennot jatkuu ja lisätään välillä kapulakin siihen ;) Luoksetuloa liikkuroituna, palkkasin istumiseen "käskystä". Tuli hyvä huomio, Meten pää pyörii, kun jätän sen istumaan. Palkkasin yhden luoksarin vauhdista ja sitten tehtiin vielä sitä istumaan jäämistä + yllätyksellistä (?) kutsua. Eli kävelin pois päin ja annoin tule-käskyn, jotta olisi koko ajan keskittyneenä minuun, kun ei tiedä milloin käsky tulee. Loppuun vielä seuraamista. Ehkä tässä on jotain edistystä tullut, imutuksen olen jättänyt nyt kokonaan pois. Treenin päätteeksi tehtiin vielä ryhmässä paikkaistuminen ja -makuu. Olin ehkä 10m päässä ja kävin palkkailemassa muutamaan otteeseen. Istuminen oli parempi, makuussa oli levoton. Mette keskittyi tänään hyvin ja hyvä mieli jäi. Keskiviikkoisesta ei onneksi ollut tietoakaan. Oikein mukavat treenit, tykkään :)

Jaava teki aamulla tunnareita pihalla ja treeni tuottaa tulosta. Nyt oli oikea mielentila ja työskenteli niin kuin kuuluukin. JES :) erävoitto mulle.

Myrtille naksuttelin taas etutassujen laittamista laatikon päälle. Toinen oli ihan tohkeissaan.

Mette teki myös aamulla tunnaria pihalla. Oma oli lopulta väärien kasan reunalla ja kävi haistelemassa vääriä, mutta jatkoi ja toi oman. Oravista keskusteltiin vähän alkuun, mutta Mette päätti olla kiltti tyttö ja valitsi fiksusti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti