perjantai 28. syyskuuta 2012

ihan hyvää, mutta ei kuitenkaan

Ollaan myö tälläkii viikolla reenattu. Tiistaina vakkariagit, keskiviikkona Lauran kanssa agikeppejä ja torstaina tokoa. Agit meni ihan jees, mut ei niin hyvin kuin normisti. Mette oli vähän laimea. Keskiviikon keppisulkeiset sujui kivasti, pari settiä ja viimeiseksi vain keskellä yksi ohjuri. Eiliset tokot meni vähän niin ja näin.

Jaava teki alkuun ruutua. Ihan ok. Pienen tauon jälkeen kehääntulo + seuraaminen. Oli mukana, mutta ei yli innokas. Periaatteessa ihan hyvä (mutta ei täydellinen).

Mette tuli tekemään kavereiden kanssa paikka istumisen ja makaamisen. Olipa vaan virhe ottaa se Jaavan puuhasteluiden jälkeen suoraan paikallaoloihin, oli ihan kierroksilla koko eläin. Rivistöstä kuului vaan "piipipppippiiiiiip". Pienen tauon jälkeen ruutua, lelulle meni hyvin, ilman lelua jäi etureunaan. Tehtiin luoksarin stoppia ja seuraamista ja noutoa. Häiriötä oli ainakin riittävästi kun pienellä kentällä (puolet veden vallassa) treenasi Mette, Kipinä ja Manta. Mette teki, mutta ei 110%, keskittyminen vähän herpaantui välillä. Pitäisi vaan useammin treenata häiriössä, yleensä kun tehdään yksitellen.

Myrtti oli aikasta hyvä. Alkuun leikkiä ja siinä sivussa seuraamista ja perusasentoja. Myrtti on aika ihana, kun haukkuu pallo suussa, hyvä äänenvaimennin :D Tehtiin seuraamista, luoksaria suorina ja stopilla, kaukoja, molemmat jäävät. Ei ongelmia. Kun palkkaa tippuu tasaisin väliajoin, niin kyllähän Myrmy tekee. Myrtti ei myöskään häiriköitynyt muista treenaavista koirista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti