maanantai 17. syyskuuta 2012

Löytynmäellä

Mette aloitti paikkamakuulla. Keksipä nyt, että voi vaihtaa lonkalle. Kävin aina korjaamassa ja laitoin uudelleen. Palkkaa sai vain kokonaan onnistuneesta suorituksesta ei korjailuista. Ehkä menee nopeasti ohi. Omalla vuorolla ruutua, noutoa ja seuraamista. Mette ei tainnut haukkua kertaakaan koko treenin aikana !! Kaikkea sitä.. Noutokin onnistui muuten jopa liikkeenä, seuraaminen ehkä etenee (tai sitten ei) ja ruutuun meni kyllä lelulle, mutta ei oikeen meinannut leikkiä kunnolla. Pääasia, että vauhtia löytyy ja menee hiljaa :)

Jaava teki ihan ensin tunnaria. Ja voihan itku. Ekalla oli tuomassa väärää :(. Tehtiin ehkä neljä toistoa, kerta kerralta parani. Oli kuitenkin hätäinen.. Kun muut saapui, niin paikkamakuu. Jaava makoili keskellä, olin piilossa ehkä pari minsaa. Ei ongelmia. Omalla vuorolla kolme kehääntuloa + liikkeelle lähtöä tai seuraamista. Tämä sentääs eteni.

Myrttinen kävi leikkimässä narupallolla häiriössä ja tekemällä perusasentoon tuloja. Loppupalkalle joutui seuraamaan siellä häiriössä. Näitä vaan lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti