lauantai 15. syyskuuta 2012

Perjantaiset

Eilen illalla pikkuiset puuhastelut. Jaava teki ensin ruutua. Ekalla huti, sen jälkeen pelitti hyvin.

Myrtti leikki palloleikkejä ja siinä sivussa pieniä seuraamisia ja perusasentoja. Otinpa sitten Myrtille ruudun paikkaa, ei ollut kauhean fiksua. Myrtillä kun ei ole hajuakaan ruudusta, niin oisi voinut vähän vaikka helpottaa alkuun.. :P Loppuun parit narupallolle juoksemiset, niin jäi ruudustakin hyvä mieli. Loppuun tietysti seuraaminen. Paranee vaan.  

Jaavan toinen kierros ja kehääntuloa + aktivoitumista + seuraamista. Ekalla oli vähän lössykkä. Tokalla parempi. Ja kolmannella nousi jo kierrokset. Neljännellä oli ihan mukana.

Mette aloitti ruudulla, jossa oli jo lelu valmiina. Meni hiljaa! Toisella jätettiin lelu. Kolmannella oli tyhjä ja neljännellä jätettiin. Eikä yhtään haukkua matkalla. Tehtiin perusasentoja ja seuraamisia. Josko yrittäisi nyt opettaa perusasennon suoraksi. Mette heittää peppua mun taakse. Mutta nämäkin hiljaa. Loppuun pieni kaukokokeilu. Ei niistä sen enempää, mun pitää vähän ensin miettiä, miten haluan sen ne tekevän. Nimimerkillä opettanut istu-seiso kahdella eri tapaa.. Voi koiraparat, millainen omistaja niillä on! Loppuun vielä suora perusasento, josta loppupalkka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti