torstai 13. syyskuuta 2012

Huhhuh.. :)

Uudella kentällä ja aloitettiin paikallaoloilla. Olinkin ihan hurja ja nappasin Meten autosta! Alkuun makuu ja Mette oli Taran ja Mantan välissä. Kävin välillä palkkailemassa ja olin noin 10 m päässä. Eine kävi kiertelemässä koirien seassa ja hyvin pysyi. Oi että, pitäisi vissiin aina välillä noita treenejä vaikeuttaa. Heti perään paikkaistuminen ja Mette tarjoili hanakasti perusasennosta maahanmenoja (ilman mitään käskytyksiä..). Itse istuminen meni mukavasti. Olin hieman kauempana kuin makuussa, kun tuota istumista on tullut agilityn kautta treenattua.

Meillä oli rakennettuna kehä ja sitten sen ulkopuolella pystyi treenailemaan omia juttuja. Jaava pääsi ensin tekemään vähän ruutua ja hyvin meni! Kun mentiin kehätreeniin, niin voi käääk. Tietysti alkoi satamaan vettä ja Jaavan mielestä koko treenaaminen ja sade ja kaikki oli syvältä. Eka seuraaminen vielä meni hyvin, mutta kun tehtiin siitä sitten liikkeestä istumista, niin hyvä että lähti perusasennosta mukaan.. Ja tietysti seisoi, kun ei ollut messissä ja keskittynyt. Kokeilin innostamista, kokeilin uhkailua, mutta se ei vaan lähtenyt kunnon seuraamiseen. Kun sitten kerran sain sen kunnon seuraamiseen, istuminen onnistui tosi varmasti. Eli tästä opimme, että kun se oikeesti tekee hommia -> keskittyy ja kuuntelee. Jos ei oo kunnolla seuraamassa, tarjoaa vain jotain eli seisomista. Mutta miten ihmeessä Jaavan seuraaminen on nykyään ihan järkyttävää??? Nyt treenilistalle pelkkää seuraamista, kehääntuloja jne. Vesisade jatkui ja tehtiin ruutua käskytettynä. Ja voihan hampaiden kiristys. Jaava stoppaili ennen ruutua ja jäi ihmettelemään maailmanmenoa. Ei ollut aikomustakaan tarjota jotain muuta paikkaa.. Ihan läheltäkin lähetettynä tarjosi paikkaa ennen ruutua. Lopulta se sujahti sinne, mistä loppupalkka. Mutta olipahan niin jähmeä treeni, ettei tosikaan. Oli kuin täi tervassa tai jotain.

Myrtti kävi leikkimässä palloleikkejä Kidan ollessa kehätreenissä. Tehtiin lelupalkalla perusasentoon tulemisia, seuraamista. Namipalkalla liikkeestä maahanmenoja, alkuun tarjosi seisomista. Loppuun pitkä seuraaminen, välillä kontakti rakoili, mutta oli kuitenkin messissä. Myrtti oli onneksi innokas ja motivoitunut. Eikä muuten enää satanutkaan :)

Meten kanssa tehtiin ruutua ja Manta treenaili omia juttujaan kehässä. Lelulle menee hyvin. Seuraamista ja käännöksiä. Seuraaminen on kyllä just ärsyttävä opettaa. En osaa. Koska tänään oltiin jo muutenkin niin hurjia, niin kiskasin alokasluokan luoksetulon. METTE TEKI ENSIMMÄISTÄ KERTAA KOKONAISENA LIIKKEENÄ OLLEN HILJAA. Aina ennen se on huutanut lähtökiihdytyksessä, mutta nyt hyvä vauhti ja jopa suora perusasento. Ja suu pysyi supussa. Mette yllätti oikein positiivisesti tänään.

1 kommentti:

  1. Hyvä Mette! Me ei olla vielä tehty kokonaista luoksetuloa, kun sivulle tulo ei oo vielä täysin varma...

    VastaaPoista