maanantai 24. syyskuuta 2012

maanantaiset

Jaavuskainen aloitti tokottamalla voittajanliikkeet (miinus paikkamakuu ja hyppynouto). Palkkailin sopivissa kohdissa ja aikasta hyvä meininki. Pikkuinen seuraaminen, liikkeestä istumisesta palkka, luoksari palkaten stopeista, metalli, tunnari (ihan loistava!), kaukot (hienot), ruutu (surkea). Ruutu oli vaihteeksi vaikea, niin vaikea.. Mutta kokonaisuutena Jaava teki nätisti, hyvässä vireessä ja keskittyi. Aikasta mukavata :)

Mette teki ulkona yhden keppisetin. Ohjureita oli alkuun kuusi, joita vähentelin kolmeen. Ei virheitä ja ajatusta hommasta selvästikin on. Maneesissa vähän pientä agipätkää. Lähinnä siis irtoamista. Mette oli vaan aika superihana. Se menee paremmin ilman targettia kuin targetilla. Targetin kanssa kun ajatukset on "vähän" siellä palkassa.. En onnistunutkaan pilaamaan eilen ainakaan koko koiraa, katsotaan miten huomenna ne kontaktit toimii. :P

Myrttikin pääsi tekemään irtoamistreeniä. Myrtin rimat oli maksikorkeudella ja Myrttihän tykitti. Mammakoira näytti, että kyllähän hänkin osaa. Aikamoisen mukavaa :) Hyvä motivaatio ja meininki. Eipä kyllä jäänyt äityli tytärtään huonommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti