tiistai 18. syyskuuta 2012

Viikon ekat kepittelyt

Tänään jää vakkariliidot väliin, joten kävin aamusella maneesilla.

Jaava aloitti noudolla, palkka tuli heitosta. Toisella sitten pääsi noutamaankin. Kaukoja kokosettinä + palkaten asennonvaihdoista. Loppuun varmaan 5xtunnari. Tunnarissa oli taas tuomassa väärää!! Oli tosi suhari ja söhelö, onneksi viimeisellä jo melko rauhallinen ja jopa nähtiin hajuerottelua.

Myrtti leikki ja siinä sivussa keppejä. Välillä meinaa aloittaa väärin (tokaan väliin), mutta ei lannistu, vaikka pyydän takaisin. Hyvä vauhti ja motivaatio. Mikä olikin treenin tavoitteena :)

Mette tekikin vaan keppejä ja keppejä. Ekalla toistolla 12 keppiä ja kaikissa ohjurit. Tokalla poistin kaksi ohjuria. Näin molemmilta puolilta ja tauolle. Toisessa setissä aloitettiin niin, että otin kolmannen ohjurin pois. Näin molemmilta puolilta. Vielä neljäs ohjuri pois ja molemmilta puolilta toistot. Ja tauolle. Kolmannessa setissä olikin ohjurit enää 1xalku, 2x keskellä ja 2xloppu. Molemmilta puolilta toistot ja hyvin meni! Mette ei tehnyt yhtäkään virhettä koko treenissä!!! Happyhappy. :))

Nyt mulla on selvä suunnitelma noiden keppien kanssa. Aina ensimmäinen setti alkaa helpolla ja sitten vaan ohjureita pois niin alusta, keskeltä kuin lopusta. Sitten joskus kun Mette osaa täydet kepit ilman ohjureita, niin alan tekemään 4 tai 6 kepillä kulmia ja irtoamista jne. Ja silloin lisään taas ohjureita helpottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti