sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikonlopun puuhastelut

Yritän nyt tsempata noiden Meten aksakeppien kanssa. Käytiin siis maneesilla sekä eilen että tänään. Eilen oli kuusi keppiä ja kaikissa ohjurit. Meni ihan mukavasti. Tänään ensimmäinen setti 6 kepillä ja toiseen settiin oli laitettava 12 (meidän seuralla saa joko 4, 6 tai 12). Hyvin meni 12 keppiä kaikilla ohjureilla. Kolmannessa setissä poistin molemmilta puolilta keskeltä yhdet ohjurit. Ei ongelmia :). Keppejä on nyt tällä viikolla tehty neljänä päivänä ja ihan mukavasti on edennyt. Josko ensi viikollakin saisi aikaiseksi käytyä maneesilla mahdollisimman usein.

Myrtti pujotteli myös sekä eilen että tänään. Positiivinen yllätys, vauhtia ja motivaatiota löytyi! Tänään mentiin narupallopalkalla ja asenne oli vielä parempi kuin eilen namipalkalla. On tuo Myrtti vaan aikasta ihana, kun planeetat on kohdillaan :)

Jaava teki eilen tunnaria ja olipas vähän liian vauhdikasta. Muutama toisto ja alkoi järkeäkin löytymään. Oli vissiin turhan korkealla kierrokset, kun katseli Meten ja Myrtin keppitreenejä.. Ja koska tänäänkin se katseli junnujen keppitreenejä, en uskaltanut tehdä tunnaria, vaikka piti. Kun mummeli tuli hommiin, niin kierrokset oli niin katossa, että huhhuh. Siinä hetken mietin, että päästänkö sen kepeille vai en. Kun lupa kepittämiseen tuli, niin siinä ei paljoa säästelty. Heti perään liikkeestä istuminen ja oli varsin mallikasta seuraamista ja sähäkkä istuminen! Oli niiiin eri meininki, kun muuten on viimeaikoina ollut. Pääsi se vielä toistamiseenkin kepeille ja narupallo sai kyytiä Jaavankin toimesta. Loppuverkkalenkin joku kulki häntä kippuralla ja ryhtiä oli vaikka muille jakaa. Ihana <3

Viikonloppuun kuului myös ihanan Taimin tokovaliokaffittelut ja metsälenkkiä Evolla shelttiseurassa. Kylläpä tytöt nautti, kun pääsivät juoksemaan kavereiden kanssa. Ja Mette läträsi sydämmensä kyllyydestä jokaisessa mahdollisessa järvessä ja ojassa, mitä vastaan tuli..

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu, kysymykset löytyy blogistani:http://kielpi.blogspot.fi/

    VastaaPoista