tiistai 1. maaliskuuta 2011

Treenintäyteinen tiistai


Aamusta ajelin Hyvinkäälle tokoilemaan, sitten oli vuorossa Myrtin uinnit ja illalla vielä Asikkalassa Jaavan agit. Sanotaanko vaikka näin, että olisihan se paremminkin voinut mennä. Päivän positiivisimman yllätyksen pokaalin vei Myrtti, sillä se ui ilman suurempaa pakottamista! Meni jopa ilman liivejä ja suullisella käskyllä :) Eipä olisi uskonut tätä silloin, kun Myrts ekaa kertaa oli uimassa.. Tässä sitten koottuja selityksiä:


Jaava teki ensin parin minuutin paikallamakuun ja perään toisen paikallamakuun (taisi olla jotain häiriköintiäkin, olin piilossa). Taisi makoilla ihan hyvin. Tehtiin ruutua lätkällä ja Jaavalla ei ollut mitään hajuakaan mistään ruudusta. Lopulta meni sinne jäljestämällä. Se on kyllä ihan totta, että ei olla ennen tehty hallissa missä on agiesteitä jne. ruudun läheisyydessä, eli pitäisi ihan hirveästi tehdä kaikissa mahdollisissa erilaisissa paikoissa. Muutamat liikkeestä istumiset, jotka kylläkin seisoi. Lopulta saatiin istuminenkin aikaiseksi. Loppuun tehtiin vielä tunnari, Maijan laittaessa kapulat. Eipä sujunut sekään. Ei edes haistellut, nappasi vaan jonkun. Ehkä miljoonannella toistolla ja kapuloiden vähenemisellä toi oman. Eipä siis kehuttavaa näissä tokoissa!


Myrtti makoili pari minuuttia ja vähän kuunteli viereisen kentän agin treenaajia. Pysyi kuitenkin kiltisti ja kävin välillä kerran palkkaamassa. Seuraamista, jossa edistää. Pitäis ehkä puuttua, mutta mun mielestä on jotenkin turvallinen olo, kun koira edistää. Ehkä Mustin kanssa tokoiluista on jäänyt mulle traumat, kun oon suunnilleen paniikissa, jos koira on oikealla kohdalla. Oon ihan varma, että nyt se jää matkasta.. Jäävistä tehtiin liikkeestä seisominen ja kas, sehän jopa seisoi. Jes :) Luoksetulot oli hitaita ja ruutua ei löydetty. Myrtillä oli ruudussa kuppi, mutta se sitten auttoi kun Maija kävi ruudussa. Myrtti taisi tehdä vielä alokasluokan hypyn, kerran itsenäisesti ja toisen kerran tehtiin sitten yhdessä. Vielä avoimen kaket, jossa hitaat vaihdot.


Mette kiljui pari tuntia häkissä, mutta väsähtihän sekin lopulta! Pääsi sitten vähän leikkimään ja syömään namia. Automatkat se oli ensin apukuskin jalkotilassa, mutta koska oli ehkä hieman vaarallista sitä työntää sinne takaisin koko ajan (okej, alkumatkan se nukkui kiltisti, mutta herättyään ei todellakaan pysynyt siellä. Ääntäkin lähti ihan kiitettävästi!), niin kotimatkan matkusti isojen tyttöjen kanssa takaboksissa. Ja oli muuten hiljaa ja kiltisti ja nätisti siellä!


Tottiksista suunnattiin koirakylpylälle, jossa Myrtti pääsi polskuttelemaan. Jaava joutui jättämään uinnit väliin, kun oli vielä edessä ne agitreenit. Mette käväisi katselemassa kylpylää, mutta uimaan ei ihan vielä päässyt ;)


Jaava pääsi mun kanssa kahdestaan agitreeneihin. Tehtiin ihan kivaa pientä radanpätkää ja testattiin myös mennä rataa ihan hiljaa. Jaava teki kivasti, omassa ohjauksessa paljon parannettavaa..


Tämän päivän saldo ei siis ollut kovin kummoinen, mutta onpahan ainakin treenattavaa! ;) Molemmat tytöt olivat tottiksissa vähän vaisunoloisia, Myrtti ei edes räkyttänyt/vinkunut katsellessaan muiden treenejä. Onkohan siitä tullut mukamas aikuinen??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti