torstai 24. maaliskuuta 2011

Keskiviikon tokotukset


Keskiviikkona tokoiltiin taas hyvässä seurassa eli med Laura ja koirat. Jaavuskaisen kanssa metallinoutoa, varsinkin eka toisto hyvä. Liikkeestä istuminen, hyvin. Ruutua, jossa lätkä. Ekalla irtosi jonnekin sivulle lumipenkkaan, toisella vai kolmannella lähetyksellä ruutuun. Muutamat toistot tätä settiä. Viimeiseksi iki-ihana tunnari, jossa kapulat ympyrässä. Jaava meni haistelemaan, taisi merkata oman, haisteli (oisko vähän koskenutkin) vääriin ja lähti jonnekin miljoonan kilometrin päähän etsimään. Odottelin kerrankin hiljaa ja seurasin mitä Jaava tekee (se kuitenkin työskenteli koko ajan). Tuli takaisin kapuloille ja nappasi oman!


Myrtti aloitti pienellä leikkihetkellä ja teki vaan seuraamista, sivulletuloa ja ööö.. noutoa! Noudossa huomasi, että viimeiks oli ollut metalli, koska aluksi näytti ällöävän kapulaa. Lopulta teki hyviä toistoja ja innolla :) Tehtiin niin, että kapula oli mun ja Myrtin välissä ja Myrtti naama muhun päin. Eli Myrtti otti takaisin tullessa kapulan suuhun ja tuli sivulle. Loppuun yksi seisominen, mikä ok.


Mette myttynen tuli myös hommiin ja sai leikkiä hanskoilla + karvalelulla. Siinähän oli pienelle jo ihan riittävästi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti