torstai 17. maaliskuuta 2011

Treeniä, lenkkiä, hierontaa


Tällä viikolla on käyty shelttityttöjen kanssa tokoilemassa Löytynmäellä sekä uusien koiratuttavuuksien, lk collietyttöjen Pihlan (5½v)ja Taran (kohta 4v), kanssa lenkillä. Pihlan ja Taran kanssa lenkit on sujuneet hyvin, ensin käytiin pidempi remmilenkki ja seuraavana päivänä päästettiin tytöt irti. Hyvin meni! :) Tänään Jaava kävi hierottavana ja odotetustikin jumeja löytyi. Lähinnä reidet oli ihan tukossa ja tuo alaselkä. Ja nyt se on täällä, Myrtin karvanlähtö nimittäin. Onneksi on furminator!


Löytynmäellä Jaava teki 3 min paikallamakuun Minkan seurana (olin piilossa). Ruudussa oli lätkä ja hyvin löytyi ruutu. Seuraamista, missä oli "sunnuntaikävelyllä", suoria luoksetuloja, kerran teki yhden maahanmenon välille ja tuli niin hassulla mutkalla, että tehdään nyt näitä suoria.. Kaket oli huonoja, palataan matkassa takasinpäin ja tehdään tekniikkaa läheltä. Vielä tunnari, mikä hyvä. Ei ollut nameja kapuloiden lähettyvillä, laitoin itse kapulat. Nyt pitäisi alkaa tekemään sellaisia, missä joku muu vie kapulat. Sitten tää homma varmaan taas kosahtaa...


Myrtti oli ihana! Lähi viikkojen löysäilystä ei ollut tietoakaan. Myrtti teki myös paikkalamakuun Minkan kanssa. Kävin piilossa ja pysyi hyvin. Aika kauan maattuaan alkoi haistelemaan maata -> nousi. Kävin laittamassa uudelleen makaamaan ja pysyi sitten ilman ongelmaa. Myrts teki ruutua lätkällä ja hyvin meni. Seuraamista ja luoksetuloja. Luoksetulossa oli hurjan hyvä vauhti, JEEE!! Vähän leikkiä pallolla ja se siitä :)


Mette tuli korjaamaan kentältä tavaroita ja sai juosta namikipolle ruutuun. Vähän leikkiä ja sitten päästettiinkin kaikki tytöt leikkimään keskenään. Mette oli vähän väsyneen oloinen, mutta kivasti kuitenkin jaksoi leikkiä Minkan kanssa.


Mette, 10vk, paino 4,8 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti