perjantai 11. maaliskuuta 2011

aamun treenailut


Heti aamusta Jaavan ja Myrtin kanssa Löytynmäelle korjaamaan eiliset mokailut. Mette sai jäädä treenailemaan yksinoloa.


Jaavan treeni koostui ruudusta (valmiina, kupissa palkka), luoksetulon stopeista, kakeista, liikkeestä istumisesta ja tunnarista. Ensin ruutu-juttuja ja nyt kun ei ollut mitään häiriötekijöitä, mentiin ruutuun tosi hyvin ja varmasti! Ruudun jälkeen kakeja. Ekassa sarjassa liikkui tosi paljon, eikä palkkaa herunut vaan otettiin uudelleen (jos olisi tehnyt yhden hyvän vaihdon, olisi saanut palkan siitäkin. ei kuitenkaan tehnyt parin ekan vaihdon jälkeen yhtäkään liikkumatta). Sitten Jaava tekikin niin hyvän M-S, että oli pakko palkata jo siitä. Tehtiin vielä M-I-S, jossa taas niin hyvä seisominen, että palkka siitä. Yksi liikkeestä istuminen, joka oli hyvä. Luoksetulon stoppeja, jossa kunnon käsiavut (ainakin pysähty!). Viimeisenä jännittävin, eli tunnari. Olin laittanut väärät valmiiksi ja vein vain oman paikalleen Jaavan nähden. Yritin "huijata" Jaavaa ja kopistelin vääriäkin (ettei mene vain muistista sinne, minne olin kapulan laittanut). Käytti nenäänsä ja toi oman. Olin kuitenkin ihan varma, että se toi oman, koska oli nähnyt mun laittavan sen kapulan sinne.. Tehtiin toisen kerran perään ja laitoin kapulat "ympyrään". Jaava haisteli vääriä rauhassa (!!) ja lopulta toi varmanoloisesti oman. Jaava sai tehdä vielä Myrtin puuhasteluiden jälkeen "häiriö"-ruudun ja jakkaran ohi meni hyvin, mutta ruudun vieressä ollut kanisteri vei voiton. Huusin takaisin ja uudella lähetyksellä suoraan ruutuun, jossa kissanruoka palkaksi. Nyt oli sitten ne hyvän mielen tokoilut :)


Myrtin treenit ei menneetkään niin hyvin. Otin sen autosta ja se oli ihan outo. Se yritti rauhoitella, vaikka en ollut todellakaan huonolla tuulella?! Oikeastaan olin tosi hyvällä tuulella, kun Jaava oli tehnyt niin hyvin hommia. Myrtti tuli sivulle, mutta ei lähtenyt seuraamaan vaan rauhoitteli häntä alhaalla. Tehtiin sitten ruutua, jonne kuitenkin meni tosi vauhdikkaasti ja reippaasti, vaikka ei meinannut kyetä tulemaan sivulle. Sain sen sitten vähän rentoutumaan ja se vaikutti olevan ihan messissä. Hyvä liikkeestä seisominen (seuraamaan vauhdista). Teki ihan hyvää seuraamista ja käytiin viemässä yhdessä palkka ruutuun. Siitä hajosi sitten pakka, ei "kyennyt" tulemaan sivulle, kun ajatukset oli vaan palkassa. Lopulta sain sen sivulle ja sitten hirmuista kyytiä ruutuun. Myrtille ei kyllä sovi se, että se näkee/tietää että jossain maassa on palkka. Tai sitten sen pitää päästä samantien palkalle eikä niin, että pari liikettä tms. ja vapautus. Jaavan ruudun jälkeen molemmat pääsi juoksentelemaan kentälle kun korjasin tavaroita pois. Heittelin Myrtille narupalloa ja se oli siitä ihan innoissaan. Teki oikein kunnon asenteella sivulletuloja ja seuraamista. Ehkä mun pitäisi vaan vaihtaa namipalkkaus kokonaan lelupalkkaan.. 


Iltapäivällä käytiin Meten kanssa rautatieasemalla ihmettelemässä meininkiä. Mulla oli taskussa isojen tyttöjen treeninamia ja Mette tahtoi niitä myös! Se yritti koko ajan ryövätä niitä mun taskusta, kun olin kyykyssä sen vieressä :D Hauska pentupentu.


Tänään Jaavakin huomasi, että täällä on pentu. Se innostui tässä sisällä leikkimään Meten kanssa ja Mette oli ihan liekeissä. Tietysti Myrtin piti osallistua leikkiin ja tässä kuvatodiste siitä.


Hurrrjat Jaava ja Myrtti, Mette tietysti päällimmäisenä ;)
Selasin näitä blogikirjoituksia ja olin Myrtistä laitellut pentuaikana strategisia mittoja.


Mette painoi 7-viikkosena 3,2 kg. Tänään punnittuna (9vk 1pv) 4, 2kg. Vertailun vuoksi; Myrtti on painanut 9vk 5pv iässä 4,8 kg.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti