sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lauantain treenit ja edustukset


Aamusta päästiin tokoilemaan Taimin, Arvin ja Taran sekä Lauran kanssa. Oli kyllä oikein hyvän mielen aloitus viikonlopulle! :) Kiitos Laura neuvoista ja seurasta!


Jaavalle häiriöruutua kupilla, ekalla lähetyksellä voltera kiinnosti, mutta muilla toistoilla hyvät ruudut! Suora luoksetulo hyvällä vauhdilla ja suoraan. Kakeja takapalkalla, ei onnistunut sivulla maahanmeno ja muutenkin koko pakka on hajonnut. Niin kuin viimeiksi kirjoitin, palataan tekniikkatreeniin. Ja pitää muistaa palkata satunnaisesti noista sivulla maahanmenoista. Tunnari Lauran toimiessa liikkurina. Jaava on epävarma, mutta reippaasti merkkasi oman, mutta koska tyhmänä odotin, että se toisi sen, niin tiputti ja alkoi haistelemaan lisää. Pyysin Jaavan takaisin (ettei ehdi tarjota vääriä) ja uudella lähetyksellä meni suoraan oman luokse ja nappasi sen suuhun -> kehu ja palkka! Pikku pätkä seuraamista, josta aamuruoka palkaksi.


Myrtille myös häiriöruutua, kävi myös katsomassa volteran. Toisella lähetyksellä meni ruutuun, mutta maassa ollut havunoksa sai katseen osakseen. Jollain lähetyksellä kiinnosti joku tumma pläntti maassa ennen ruutua, mutta meni kuitenkin perille asti. Myrtti teki vähän seuraamista ja ihan leikkiä narupallolla. Kokonaisena liikkeenä suora luoksetulo, Lauran käskytyksellä. Tuli ihan superkovaa!! Yksi liikkeestä seisominen, ei moitittavaa :) Liikkeestä maahanmeno, josta ruokapalkka. Loppuun parit paikallamakuut Taimin seurana. Eka ol pidempi ja nousi just, kun meinattiin palata takaisin. Toka paikallamakuu ihan ok, vähän oli levoton. Tuntui, että Myrtti pääsi kunnolla vasta messiin, kun se oli omat hommansa tehnyt. Pitäisi muistaa, että Myrtin pitää ottaa tilahaltuun ennen treeniä. Eli _ei_ suoraan autosta hommiin vaan pienen hengailun jälkeen.


Mette sai moikata Arvia ja Taimia sekä juoksennella parkkipaikalla, kun korjattiin tavaroita. Vähän leikittiin narupallolla ja purtiin hanskoja. :)


Treeneistä mentiinkin suoraan Mustiin ja Mirriin, missä oli lapinkoirien (ja muutaman muunkin rodun) rotuesittely. Mekku sai olla pentuaitauksessa, mikä oli sen mielestä tosi tylsää. Välillä piti käyttää noita ihania äänijänteitä, kun toinen koki kauheaa vääryyttä. Myrtti ja Jaava ottivat lunkisti ja lähinnä makoilivat. Ihan mukavasti kävi ihmisiä jututtamassa ja kyselemässä rodusta. Meidän tyttöjen lisäksi edustamassa oli ihana Tino ja porokoiria edusti kaunis Molla. Kiva päivä hyvässä seurassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti