maanantai 28. helmikuuta 2011

Vähän jotain pientä


Jaava muistutteli mieleensä liikkeestä istumista (ekalla jäi seisomaan), tunnaria ja kakeja. Tunnari tehtiin sisällä ja tasan yksi toisto. Kapuloiden edessä oli nappuloita ja vääriä kapuloita oli 4. Jaava söi ensin nappulat ja sitten joko sattumalta tai taidolla toi oikean. Veikkaan ensimmäistä, mutta en uskaltanut uusia.. Kakeissa oli takapalkka ja tehtiin ihan sekaisin lyhyeltä matkalta. Se jäi niistä ainakin mieleen, että S-M on huono ja siinä liikkuu eteenpäin.


Myrtti muistutteli mieleensä liikkeestä seisomista (tarjosi puolestaan istumista! eikä oo kyllä ikinä edes tehnyt istumista) ja noutoa. Noutoa tehtiin niin, että seinä oli takana ja Myrtti istui jo sivulla. Aluksi annoin kädestä kapulan -> hae + kiitos. Sanoin kiitoksen aika nopeasti, ettei ehtisi peruutella tms. Toisessa ja kolmannessa satsissa tehtiin niin, että kapula oli etujalkojen edessä maassa. Hyvin nosti ja tuli takaisin sivulle.


Mette teki tänään ensimmäiset treeninsä! Ruokakuppi ei tulekaan enää nenän eteen ihan itsestään, vaan pitää ensin katsoa silmiin. Mettemöttinen testasi ensin istumista, maahanmenoa ja kun vähän helpotin ja naksautin suulla -> katsottiin silmiin. Siitä innostuneena tehtiin vähän namipalallakin kontaktia ja toisella satsilla mua napitettiin jo hienosti silmiin. Mette myös kertoi aidan toisella puolella mitä mieltä on siitä, kun Jaava tai Myrtti saa namia!


Käytiin pariin otteeseen jäällä; ensin pääsi kaikki mukaan + kamera ja toisella kerralla nautiskeltiin isojen tyttöjen kanssa ihanasta kelistä. Mettekin oli ollut kiltisti yksinolon, oli hiljaa kun lähdettiin ja tultiin :)


Tässäpä nyt näitä tänään otettuja kuvia jäältä


Leimu kävi eilen kylässä ja siitäkin kuvatodiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti