keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

keskiviikon treenit


Käytiin testaamassa Päivin ja koirien kanssa Korkeavireen halli. Tehtiin ensin vähän tokojuttuja ja sitten pikkuisen aksaa. Näiden piti olla hyvänmielen treenit, noh... Jotain oli hyvääkin!


Ensin Mette pääsi leikkimään. Ei arastellut yhtään keinonurmea ja touhusi ihan reippaana. :)


Sitten oli Myrtin vuoro ja ensin parin minuutin (?) paikallamakuu Minkan kanssa. Hyvin makoili, mutta ei meinannut nousta maasta perusasentoon.Tarkoitus oli tehdä seuraamista, jäävät jne. Minkan parina, mutta.. Myrtti tarjosi koko ajan muutaman askeleen jälkeen seisomista, katseli maassa ollutta agin numerokylttiä, jätätti jne. Ei kiva. Oli tosi vaisunoloinen, joten tehtiin perusasennosta parin askeleen seuraamisia. Sitten Myrtti pääsi tauolle.


Jaavan kanssa aloitettiin liikkeestä istumisilla ja taas tarjosi seisomisia.. No, saatiin lopulta onnistuneita. Tämän jälkeen oli valmis ruutu (kuppi keskellä takana) agiesteiden seassa (kentällä oli jo valmiina rata, joten siirtelin vain osaa esteistä, jotta ruutu mahtui). Tää oli ihan liian vaikea ja Jaavalla ei ollut hajuakaan koko ruudusta. Kävin sitten taputtamassa ruutua, niin sen jälkeen löysi sinne hyvin. Muutamat ruudut ja sen jälkeen teki kaket ruudussa takapalkalla. Nää oli tän päivän positiivisin juttu!! Jaava teki tosi hyviä asennonvaihtoja pienestä matkasta ja 2-4 vaihtoa ennen palkkaa. Vaikea on S-M. Tämän jälkeen Myrtti puuhastelemaan.


Myrtti teki toisella vuorollaan ruutua (meni lähellä olleeseen putkeen koko ajan, vaikka putken suu käännettiin pois). Kävin sitten näyttämässä missä ruutu on ja Myrtti meni putken kautta ruutuun. Näiden jälkeen teki hyviä toistoja! Mitäköhän sitten.. Oiskohan tehty seuraamista ja nyt ei enää jätätetty. Oli kuiten löysä..


Mette taisi käydä jossain välissä vähän leikkimässä ja syömässä namia sekä teki pari kertaa putken! On se vaan ahne, meinasi koko ajan "karata" Päivin repulle, missä oli namia.


Jaava teki vielä tunnarin, jossa 4 tai 5 väärää ja oma. Laitoin itse kapulat ja JES! Jaava haisteli vääriä, oli vähän hätäisen oloinen, mutta toi oman. Loppuun vielä valmiiseen ruutuun ja nyt löytyi ekalla.


Loppuun Jaava teki pienen pätkän miniesteillä aksaa ja kivaa oli. Myrttikin sai tehdä vähän putkia ja silloin vasta innostui. Onkohan Myrtillä jotain pentujen jälkeistä masennusta.. Ulkona Mette leikki ihan innoissaan Minkan kanssa ja Minka osasi tosi nätisti leikittää pentua. Nyt täällä isot tytöt nukkuu ja tuo pieni musta touhuaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti