perjantai 25. maaliskuuta 2011

Jeejee, hyvä tytöt!


Aamusta Tapanilan hiihtomajan parkkipaikalle, tiedossa yllättäen tokoa ;). Kun treenaa ja kehittyy, niin into vaan lisääntyy!


Jaava teki muutamat norminoudot, ekalla takaisin tullessa leikki kapulalla, tokalla yrityksellä varasti ja kolmas oli hyvä! Luoksetuloja; kongin viskasu, suora ja käsimerkillä. Ihan huiput :) Nyt pitäis ottaa ohjelmistoon se maahanmenokin.. Se on jäänyt tosi vähälle viime aikoina. Parit kaket, läheltä, palkka jokaisesta asennon vaihdosta. Nää hyvät. Ruutua, jossa lätkä. Heti ekalla löysi jo katseellaan ruudun ja meni suoraan hyvällä vauhdilla. JEEE! Loppuun melko pitkä seuraaminen, mikä sisälsi kaikkea mahdollista ja just sattui tulemaan vielä joku koiranulkoiluttajakin. Jaava vaan tsemppasi, kun havaitsi koiranulkoiluttajan! Seuraamisesta pääsi aamuruoalle.


Myrtti oli heti messissä mukana (oltiin kyllä käyty pikkusen kävelemässä ennen treenin aloitusta, eli paikka oli jo otettu haltuun). Noutoa, isolla kapulalla. Se taitaa painaa kilon tai jotain? Huomasi hyvin, että Myrtin ote on tosi löysä paikallaollessa (siis liikkeessä ihan ok,  mut ei edelleenkään osaa pitää), kun meinas mennä niskat varmaan nurin ;). Mun pitäisi nyt ryhdistäytyä tossa pitämisen opettelussa, kun nyt se jo osaa lähteä sivulta, hakea kapulan ja tulla sivulle. Sivulla ollessa kapula tippuu lähes samantien.. Myrtti teki suoria luoksetuloja, lelupalkka hyvästä vauhdista. Nyt tykkään tuosta Myrtin luoksetulosta, se tulee ihan satalasissa :)) Parit liikkeestä seisomiset samaisella lelulla, ne myös ok. Narupallo lensi, kun sanoin "seiso"-käskyn. Myrtsin kanssa myös ruutua lätkällä, hakee katseellaan hyvin ruudun, juoksee kovaa, mutta meinasi vähän tarjota tötsien taakse menemistä. Eli meni ruutuun ja sitten kipitteli ruutumerkkien taakse. En antanut uusia käskyjä, vaan odottelin ja palkka kun oli oikeassa paikassa. Ei montaa toistoa vaadittu, että meni suoraan keskelle :) Vähän vielä seuraamista ja Myrtillekin aamuruoka.


Mette sai tehdä maahanmenoja, kosketusalustaa, sivulletuloja ja leikkiä. Toinen oli ihan intopiukeena touhuamassa :D Kosketusalusta sujuu jo hyvin ja tarjoaa sitä kivasti. Maahanmeno isolla käsiavulla ja sivulle tullaan namin perässä. Mette leikki hyvin, mutta nyt pitäis hommata kaksi samanlaista lelua, Metsku nimittäin tykkää leikkiä leluilla myös ihan yksinään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti