perjantai 11. maaliskuuta 2011

Tottista


Torstaina piti käydä tekemässä hyvän mielen tokoilut Löytynmäellä.


Jaava saa lähes aina aloittaa, joten niin nytkin (vanhimman etuoikeus). Jaavan kanssa aluksi ruutua, jossa oli namikuppi valmiina. Matkalla oli vähän häiriötä (kevythäkki, rasia) ja eihän sinne ruutuun meinattu löytää ei mitenkään. Aluksi kävi katsomassa purnukan ja sitten tarjosi sitä merkkinä. Kun päästiin siitä ohi, meni katselemaan kevythäkkiä. Juostiin sitten yhdessä ruutuun ja löydettiinkin se. Tämän jälkeen vielä useita toistoja, kun meinasi koko ajan mennä joko purkille tai häkille tai kaarrellen ruutuun. Sitten tehtiin luoksetulon stoppia, ei onnistunut tääkään. Meidän tämän viikon murheenkryyni, tunnari, päättikin sitten onnistua! Neljä väärää ja oma. Ekalla oikein. Hyvä Jaava! Loppuun tehtiin ruokapalkalla ruutu ja nyt meni ekalla ja juoksi suoraan. Onpahan ainakin treenattavaa :)


Myrtti aloitti ruudulla ja teki "jaavat". Myrtti kuitenkin meni itse ruutuun, vaikka kävikin kipolla ja häkillä. Kolmannella toistolla juoksi jo täysillä häiriöiden ohi, hyvä Myrts! Tehtiin seuraamisia ja liikkeestä maahan. Seuraaminen tökkii, mutta maahan meni ok. Myrtti on edelleen hieman väsynyt tai sitten se on masentunut..


Mette sai tulla kentälle leikkimään ja treenaamaan katsekontaktia (eli namikädestä luopumista). Lopuksi kokeiltiin ruutua, eli nami kippoon ja pentu kainaloon. Metsku juoksi hurjaa kyytiä namille!  Kotimatkalla kävästiin vielä keskustassa, eipähän tuo pentu paljoa välittänyt vilinästä. Enemmän sitä ärrrrsytti panta ja hihna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti