perjantai 17. elokuuta 2012

Treenintäyteinen torstai


Myrmy verijäljesti. Jäljellä oli ikää semmonen 22 tuntia, pituutta yhteensä ~150m ja yksi kulma vasempaan. Pitkästä aikaa merkkasi kulmamakauksen tosi hyvin ja tarkasti ja pitkään. Eipä ollut huomautettavaa. Mun tarvitsi vaan roikkua perässä :)


Metuskaiselle ensin ilmaisutreeni, jossa oli tällä kertaa keppi, hyttystakin naamaverkko (:D), heijastin ja hanska. Kepin ja heijastimen ilmaisi ilman miettimisiä. Verkolla ja hanskalla meinasi mennä yli. Pitää vaan vahvistella kaikella mahdollisella. Keppi-ilmaisut on selvästi kaikista vahvimmat. Jos vaan saisi sen hiffaamaan, että haju on  the juttu ja esineen muodolla ei ole väliä. Vielä tehtiin ihan jälkikin, joka päättyi hanskaan. Välillä oli pieniä tyhjiä pätkiä ja tyhjillä vauhti kiiiihtyyyyy. Kulmat suoritti tosi nätisti. Ja eipä siinä muuten ongelmia, ehkä varmuus tyhjillä vie kyntöauran mennessään?


Jaavan kanssa varsin hyvän mielen tokot :). Alkuun vähän perusasentoja naksulla, jalkojen välistä pujottelua. Aloitettiin kaukoilla, jotka superit. Jatkettiin luoksetulolla. Alkuun suora. Sitten stopilla. Siitä jatkettiin suoralla ja nyt ei tehtykään omatoimista maahanmenoa. Jes! Uudelleen vielä stopin jälkeinen suora. Ens kerralla pitää vahvistella maahanmenoa. Tästä jatkettiin tunnariin. Muutama yritys, että Jaava löysi koko kapulat... Koska eihän sitä mitenkään voi katsoa, että minne ne kapulat viedään! En antanut sen itse etsiä niitä eli kun lähti sivuun, kutsuin pois. Kävin ensin aina kävelemässä kapuloilla,  mutta koska se ei auttanut, niin kävin taputtamassa. Sitten Jaavakin löysi suoraan kapuloille ;) Ja hitsi. Jaava meni rauhassa kapulat läpi ja tullessaan omalle (toiseksi viimeinen), nappasi sen empimättä ja palautti HYVIN. Ilman heittelyitä ja ilman sylkemisiä, hyvällä vauhdilla ja ilmeellä. Ja pysyi vielä irroituksen jälkeen perusasennossa. Happyhappy!! Tästä olikin hyvä jatkaa ruutuun (heh...). Ja kas, ruutu ei näyttänyt yhtään hassummalle. Ei se nyt ihan just oikeassa paikassa ollut, mutta ei tarjonnu törpölle menoa eikä jäänyt ihan etureunaan. Muutama toisto, koska kolmannella oli niin hyvä meno ja paikka, etten halunnut jankata. Siitä sitten loppupalkka. Ruudun stoppia pitäisi vahvistaa, se on kyllä menettänyt arvonsa.


Myrtti pääsi vielä treenailemaan metallinoutoa ja oho, sehän on ihan yhtä hyvä kuin normi nouto :D. Myrttinen osaa yllättää. Tai kesän ruokakuppi kuuri on tehnyt tehtävänsä. Tehtiin myös luoksarin stoppia, erikseen tosi hyvä, liikkeenä valuu. Kaukoja pitkältä matkalta, joissa jumitusta. Loppuun pitkä seuraaminen ja kun kerroin Myrtille, että nyt sitten "loppuseuraaminen vielä", niin tyyppi alkoi huutamaan ja hyppimään :D Oli muuten vähän asennetta seuraamisessa. Parasta!


Mettekin pääsi vielä viimeisenä tokottelemaan. Mette on aika liikuttava. Tehtiin seuraamisen vasempaan käännöksiä ja no, koska jos jotain on vahvistettu, niin sitä voi sitten vähän liioitellakin.. Mette todellakin työskenteli niissä käännöksissä. Metallinoutoa, jota pitää vahvistella. Ei ole metalli lempparia ei. Mitäköhän vielä, luoksetuloa, jossa edelleen kiljuu, jos sen jättää istumaan.. Ilman istumisia tekee hiljaa. Loppuun pieni paikkamakuu. Ekalla yritin liian pitkää ja liian kaukana. Teki kauniin luoksetulon (muuten hiljaa!). Tehtiin lyhyemmältä matkalta ja 10 sekkaa. Ei kyllä pysytä kahta minuuttia ihan heti :P 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti