tiistai 28. elokuuta 2012

Maneesilla


Eilen Lauran ja Miian kanssa maneesitokot. Jaava tekaisi voittajaluokan ilman paikkamakuuta ja hyppynoudon tilalla tehtiin tasamaanouto.


Seuraaminen vähän sinnepäin, jokunen perusasento taisi jäädä vähän tekemättä ja välillä pakka hajoilei. Liikkeestä istumisen seisoi, mikä nyt ei ollut yllätys. Jaava aina kokeenomaisessa seisoo istumisen. Luoksetulo, ekalla läpi. Tätä ei oo tehnyt aikoihin. Ei myöskään kyennyt menemään perusasennossa maahan ekalla. Toisella yrittämällä ihan loistava. Palkkasin, kun meni pertsasta ekalla maahan. Ruutu, ekalla sinkasi maneesista pois päin (kuvitteliko menevänsä palkalle? ei tuohon kyllä edes tarvita mitään syytä). Tokalla yrittämällä hyvä. Palkkasin ruutuun. Normi nouto ok, vähän se pyörittelee. Metallilla piti leikkiä.. Tunnari olikin aika hauska :D Jaava laittoi heti nenän maahan ja lähti tekemään ympyröitä. Olisi ehkä kestänyt puoli vuosisataa, että se pääsee kapuloille, joten liikkuri Laura kävi vähän taputtelemassa kapuloilla. Kapuloilla meinasi napata ekan, mutta malttoi itsensä ja meinasi napata tokan. Onneksi itsehillintä piti ja toi kuitenkin OMAN! Ensimmäistä kertaa tehtiin tunnari liikkeiden väliin. Aikasta makiata.  Loppuun kaukot. Ohhhoh, olikin aikamoiset. Ei liikuttu, ei ennakoitu, ei höselletty eikä tehty vääriä. Hieno Jaava <3 Kyllä se vanhuskin oppii, tää kokeenomainen saattoi jopa muistuttaa tokoa. Ainakin kun vertaa ensimmäisiin kokeenomaisiin keväällä.


Mette teki perusasentoa, kontaktia ja seuraamista flättikaverin treenaillessa vieressä. Tehtiin myös luoksetuloa ja stoppia sekä loppuun vähän makoiltiin. Hyvin pysyi pakkakasassa.


Myrtin kanssa luoksarin stoppia ja häiriköity seuraaminen. Samanlainen koira kuin omistaja, molempien päät vaan kääntyili ;D. Tsempattiin kuitenkin ja saatiin molemmat loppupalkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti