keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tokoa ja tokoa


Vihiii, piiiiiiiiiiitkästä aikaa aamupäivätokoa. Koirat ja kimpsut autoon ja Löytylle.


Jaavan kanssa testattiin parit hyppynoudot, hyppykorkeus ehkä 20-30 cm. Hyvin meni. Pikkuisen seuraamista ja liikkeestä istuminen. Loppuun parit kapulaheitot ja palkka pysymisestä. Ihan viimeisenä tunnari. Tunnari oli hyvä. Mukavat pienet puuhastelut :)


Mette aloitti leikkimisellä. Parit vauhtinoudot ja ekaa kertaa kokeiltiin perusasentoon asti. Tehtiin myös hyppynoutoa ja liikkeestä seisomista. Ekalla tarjosi maahanmenoa,mutta sitten muilla seisomista. Opettaisko joku tuon vielä seuraamaan aikuisten oikeesti? Mette on vaan aikasta ihananana.


Myrtti leikki, leikki ja leikki. Myrtti nouti ja teki myös hyppynoutoa. Ja tietysti seurasi ja seurasi. Myrtti on ihanananana.


 


Illalla käytiin Launeen hiekkakentällä vähän virallisempaa treeniä tekemässä. Oli kehänauhat ja kaikki! ;) Ennen kuin muut saapui, tein Meten kanssa ruutua ja metallinoutoa.


Jaava aloitti kehääntulolla ja paikkamakuulla. Vähän oli tassuja siirrellyt ja vaihtanut lonkkaa. Mut rauhallisella mielellä kuitenkin. Yksilöliikkeissä seuraaminen, liikkeestä istu ja palkka luoksetulon perusasennon maahanmenosta. Seuraamisessa jumahti seisomaan, istuminen onnistui ja ekalla käytiin maahan. Erikseen tehtiin sitten vielä ruutua. Jaava teki hyvät ruutuset!


Myrttikin pääsi paikkamakuurivistöön. Oli keskellä ja olin näkyvillä. Aika 4min, kävin palkkaamassa ehkä 3 min 45s kohdalla. Myrtti makoili ihan jees, vähän pää pyöri kun rivistössä käytiin palkkailemassa. Se myös laski pään etujalkojen väliin varmaan 3 min kohdilla, olin ihan varma että kohta se nukahtaa.. Mutta ei ollut aikomustakaan nousta ja tää teki niiiiin hyvää. Lisää näitä :) Myrtin oma setti koostui kehään tulemisesta ja seuraamisesta. Perusasennossa pää pyöri ja lähti vähän vaisusti liikkeelle. Hyvin kuitenkin vire nousi, josta palkka. Näitäkin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti