sunnuntai 12. elokuuta 2012

Iltatreeniä


Patarilla jälleen. Metelle ilmaisutreeniä ja namitettu jälki päättyen keppiin. Meten jäljellä oli ainakin haastetta. Annoin sen vanheta tokojen ajan ja ensin siitä huitasi joku polkupyörällä yli ja kun oltiin jo lähdetty ajamaan jälkeä, joku hölkkäili siitä yli. Mutta nou hätä, Mettehän teki työtä käskettyä. Välillä oli pieniä tyhjiä, mutta pääasiassa namia ja kulmia. Eipä haitannut juoksijat eikä pyöräilijät. Pyöräilijän kohdalla teki oikein mallikkaat sivupistot molemmille puolille, mutta ilmekään värähtämättä jatkoi suoraan. Hölkkääjän kohtaa en sitten edes huomannut. Olinpas vaan aika tyytyväinen ja Mette sai tietää sen myös!


Jaavan kanssa piti huokaista syvään ennen treenejä. Aloitin naksuttelemalla pertsaa ja seuraamisia. Metallinoutoa, kosketuslätkää ja liikkeestä istumista. Ja sitten kaikkien rakastamaa ruutua. Eipä tarvinnut tehdä kuin 3 toistoa tai en siis uskaltanut enempää! Koska tänään mummeli näytti, että tasan tarkkaan tietää mikä ruutu on. Ja meillä kaikilla oli niiin muuukaavaa :)) Loppuun vielä palkatta liikkeestä istu + kaukoista palkka. Olipahan vaan hyvät asennonvaihdot. Voi Jaaputtia, kyllä se vaan osaa, jos sattuu planeetat oikeaan asentoon.


Myrtti otti jotenkin häiriötä jalkapalloilijoista tai hajuista tai jostain. Periaatteessa se teki ihan hyvin, mutta se jokin jäi uupumaan. Tehtiin ruutua, metallinoutoa ja seuraamista. Kaikki sujui ihan jees, mitä nyt metallilla piti ensin kokeilla juosta perään ja kapulalla vaan heiluttaa häntää :). Kun tästä ei palkkaa herunut, niin alkoi tulemaan kapulakin mua kohti. Viimeisellä toistolla jo hyvällä laukalla!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti