torstai 23. elokuuta 2012

Kaatosateessa


Eilen tokoiltiin vesisateessa. Tekipäs varsin hyvää _lappalais_koirille. Jaavan mielestä märkään maahan ei voi istua eikä käydä maahan eikä ylöspäin voi katsoa, koska vettä sataa silmiin. Ekassa setissä ruudun paikkaa parista eri suunnasta ja melko kaukaa. Aikasta jees :)


Mette teki myös ruutua. Ensin vietiin lelu, sitten Niina heitti lelun ja kolmannella taas valmis lelu. Häiriköityä pertsaa.


Jaavan toinen setti alkoi paikkamakuulla. Tehtiin kokeenomainen sopivissa väleissä palkaten. Seuraaminen ok, liikkeestä istumisessa ei kyennyt istumaan, luoksetulossa ei meinannut mennä perusasennossa maahan ja nousi istumaan. Uudella yrityksellä meni maahan ja pysyi. Itse luoksetulo oli hieno! Kaket, ei pystynyt menemään maahan perusasennossa, ei noussut ekalla, mutta sitten pelitti hyvin. Metallinouto ok. Ruutu, ekalla meni hyvin, mutta stopin jälkeen steppaili itsensä ruudusta pois.. Tokalla meni jälleen ihan jees ja tosi "sievästi" käskyttämällä stoppikin oli stoppi :P. Loppuosa ruudusta hyvä. Lopuksi tunnari, mikä superi loistava, mahtava!!!!! Rauhallinen kapuloiden haistelu ja oman tuonti hyvällä vauhdilla, vaikka satoi vettä. Ai niin, pikkuinen miinus, kun Jaava ihan pokkana palautti kapulan Niinalle, eikä tajunnut pertsassa istuessaan olevansa väärän ihmisen sivulla. Mummelia taitaa pieni dementia vaivata :D


Myrtti teki vain seuraamista ja välillä tosi hyvää ja välillä tosi surkeeta..


Tuuli napsi viikko sitten tiistaina Metuskaisesta muutamat agikuvat. Jostain kumman syystä suu on auki joka kuvassa!näyttääpä Mette lihavalle tuossa istumakuvassa, ei se kyllä sitä oikeasti ole.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti