sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mejä Iitti 5.8


Mejäkokeiltiin tänään Myrtin kanssa Iitissä. Myrtti lähti hyvin jäljelle, mutta nappasi lähes heti jonkun muun hajun. Koko eka suora sitten mentiin niin, että aina palautuksen jälkeen se meni hetken jäljellä ja lähti sitten itsepäisesti sinne tiettyyn suuntaan :friikki:. En tiedä, että mikä haju sitä niin veti puoleensa, mutta heti ekalla suoralla siis kolme hukkaa ja tulokseksi AVO0. Harkkamielessä mentiin loppuun ja ekan kulman jälkeen meno alkoi näyttämään normaalille ja loppu jälki sujuikin ilman ongelmia.

"Myrtti lähtee reippaasti jäljelle. Jokin muu kuitenkin kiinnosti Myrttiä tänään huomattavasti enemmän kuin verijälki. Aika nopeasti alun jälkeen Myrtti lähti määrätietoisesti jäljen sivuun, eikä kehoituksista huolimatta palautunut itsenäisesti jäljelle. Palautuksen jälkeen seurasi perään kaksi samanlaista poistumista jäljeltä, joista seurasivat toinen ja kolmas hukka. Mentiin jälki harjoitusmielessä loppuun. Hyvävauhtinen jäljestäjä, jolle harjoitus tuo varmuutta lisää."

Olipahan varsin mukava, joskin vähän rankka viikonloppu. Lauantaina aloiteltiin aamulla kahdeksalta jälkien teolla ja kotona olin takaisin kuuden jälkeen illalla. Reippaana 4 tunnin yöunien jälkeen oltiin koepaikalla takaisin aamulla viiden jälkeen. Tällä kertaa laukauksensietotesti tehtiin haulikolla ja Myrtti starttasi ensimmäisenä seitsämän maissa. Kerrankin oli hyvä tuuri ja opastin kakkosjäljen ja pääsinkin sen samantien vielä purkamaan. Oma urakka oli ohi kymmeneltä :) Siinä sitten tapettiin aikaa ja tulokset taidettiin saada puoli viiden maissa (kun kaikki oli käyneet jäljellä ja tulokset kirjattu). Ja ei kun uudelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti