torstai 30. elokuuta 2012

Launeen parkkiksella


Aamusella Niinan, Tuijan ja Tuulin kanssa Launeella. Olipahan taas kehänauhat ja kaikki!


Alkuun Jaava makoili noin kolmisen minuuttia, Tuuli kävi vähän kiertelemässä koirien seassa. Ei ongelmia. Myrtti makoili Chilan ja Pinjan välissä. Oli vähän rauhaton, kun kävelykadulla meni joku irlanninsusikoira, pää pyöri ja lopulta nousi istumaan. Onneksi kyseinen koira tuli vielä uudelleen, nyt ei ongelmia.


Jaavan oma setti koostui kehääntulosta ja seuraamisesta. Teki eiliset. Eli vähän matkaa seurasi ja jäi seisomaan. Uudella yrityksellä sama, mutta annoin uuden seuraamiskäskyn. Hyvällä pätkällä palkka. Uudelleen sama ja vielä kolmannen kerran. Kierrokset alkoi nousemaan eikä seisomisia enää tullut.


Myrtti teki kehääntulon ja kahden askeleen seuraamisen, josta palkka. Oli hyvin mukana. JES! Luoksetulo, jossa ihan ok stoppi, mutta sitten ei osannutkaan tulla stopin jälkeen luokse. Siellä se seisoskeli vaan :D Noutoja, joissa varasteli. Palkkaa kapulan lentämisestä ja siitä sitten onnistumisia. Loppuun kaket. Perusasennosta maahan oli vaikeaa. Kuitenkin asennonvaihdot hyvät! Palkka tuli toisesta istumaannoususta.


Jaava teki tässä välissä uuden setin. Kehääntulo + seuraaminen. Ei ongelmia :)


Mette pääsi viimeisenä vähän leikkimään ja tekemään perusasentoa ja seuraamista. Tää ei niin etene yhtään. Loppuun pieni p-makuu.


Ja nyt sitten pääsee tytöt fyssarin käsittelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti