perjantai 2. marraskuuta 2012

perjantaiset

Aamusella kaartelin lenkin niin, että satuttiin kentälle. Jaavan ohjelmistoon valitsin ruudun, metallinoudon, liikkeestä istumisen ja tunnarin. Laitoin ruutuun kosketuslätkän, katsotaan toimiiko jatkossa, nyt ainakin toimi. Metukkanouto oli hyvä ja liikkeestä istuminen myös. Tunnarissa ekalla haisteli nenä kiinni (?). Teki samoin kuin Pieksämäellä, jos en olisi tiennyt missä oma on, olisin kuvitellut sen tuovan oikean. Haisteli pitkän tovin rauhassa ja sitten ihan pokkana tuo (tai aikoi tuoda, en anna tuoda) väärän. :( Uusinta yrityksellä toi Maisan noutokapulan (:D). En itse ollut huomannut koko kapulaa, mutta jotenkin Jaava sen bongasi. Kolmannella sitten meinasin itse sössiä.. Olin ihan varma, että oma oli eri kohdassa ja Jaava kiikuttaa väärää ja ehdin jo ottaa askeleen kohti. Onneksi näin ruksin ja äkkiä aloin kehumaan ja Jaava toikin sen reippaasti pertsaan asti. Oli pakko vielä tehdä yksi ja se meni kuin oppikirjasta.

Myrtti teki myös ruutua kosketuslätkällä, liikkeestä maahanmenoa (tosi huonoja) ja maahanmenoa erikseen ja seuraamista. Pienet lapinkoirat ei mitenkään voi tehdä perusasentoja märkään maahan, kun pylly kastuu.. Muuten seuraaminen oli hyvää. Maahanmenot oli ihan super hitaita ja huonoja. Minneköhän ne on kadonneet?

Metukka aloitti leluhommilla: pertsa ja seuraaminen. Kokeilin ruutua pidemmältä matkalta kosketuslätkälle, meni muuten ihan hyvin, mutta montaa toistoa ei kannata tehdä.. Meinasi alkaa vinkumaan, kun juokseminen vaan olikin niin tosi kivaa. Muutamat ekat toistot ok, sitten alkoi kierrokset nousemaan. Tämä vain muistutuksena itselle. Noutokapulalle vinkui :( Tehtiin sitten niin, että jätin Meten istumaan ja jätin kapulan meidän välille. Silloin teki hiljaa. Tunnaria vielä lopuksi pari toistoa. Hyvin toimi nenuli, oma oli piilossa väärien lähellä.

Illalla oli vielä treenit Korkeavireellä. Meten ohjelmistossa leluhommia ja leikkiä. Kokeiltiin niin, että käskytyksiä oli mukana. Mette teki hiljaa ja leikki hyvin. Luoksetulo, seuraamista, perusasentoon tulemista, maahan ja seiso. Yhden kerran se vinkaisi, kun lähdettiin pertsasta seuraamaan. Mutta muut liikkeellelähdöt onnistui hiljaa. Ihan lopuksi paikalla istuminen ja makuu. Niitä pitää treenata vielä ihan hurjan paljon... Koska aikaa vielä oli, niin leikittiin vielä ja siinä sivussa maahanmenoja + luoksarin stoppeja + seuraamista. Oikein mukavat treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti