keskiviikko 7. marraskuuta 2012

mölliagit ja alkuviikon tokot

Maanantaina suunnistin jälleen (toista kertaa ;)) aamulenkillä kentälle. Mette teki ainakin seuraamista, perusasentoja, tunnaria ja noutoa. Kaikki muu menikin hiljaa, mutta tein liikaa noutoja ja sitten sain sen hiivatun äänenkin sieltä.. Tyhmä minä. Pienen hengähdystauon jälkeen vielä yksi nouto kokonaisena, joka hyvä ja hiljainen. Älysin lopettaa siihen. Jaavan kanssa hinkuteltiin liikkeestä istumista, vaikka istuikin joka kerta. Vaikka olisi tehty palkkaamaton seuraaminen alkuun. Kiva juttu :) Tunnaria, jossa hyvä työskentely. Luoksetuloa, jossa palkka seisomisesta. Uudelleen sama, mutta seisomisesta suoraan sivulle. Eräs vaan teki silti sen maahanmenon siihen välille. Joten vielä kerran ja nyt tuli suoraan sivulle eikä edes hidastellut "maahanmeno -kohdassa". Kaukoja tein super pitkältä matkalta takapalkalla ja palkan sai aina ekasta vaihdosta. Ekalla meinasi jumittaa, mutta muut toistot hyviä. Myrtti teki pallon kanssa luoksarin stoppia. Vahvistelin liikkeestä maahanmenoja ja koska ne oli ihan tosi surkeita, tehtiin pelkkiä maahanmenoja. Alkoihan nekin nopeutumaan sitten siitä. Noutoa, joka hyvä. Ja loppuun seuraaminen, paremminkin olisi voinut mennä se.

Maanantai-illan hallivuorolla Mette teki alkuun leikkihommia. Suora luoksetulo lelupalkalla, hiljaa! Ainut, että aina kun jätän sen istumaan, alkaa katselemaan kaverien treeniä. Tehtiin sitten vähän sitä istumista siellä ja käännyin heti yhden askeleen jälkeen ja silti oli ehtinyt pää käääntyä. Voi Memee... Häiriötreeniä perusasennossa. Jos häiriöt tehtiin lähellä, kuului piiiiiiiiiiiiiiiiiip. Jos vähän kauempana, niin oli hiljaa. Hmm.. Sitten ruututreeniä. Ensin Reija kävi näyttämässä, meni hyvin! Tehtiin vähän kauempaa kosketuslätkälle, näki kun lätkä laitettiin. Tämäkin hyvä :) Sitten eräs vähän innostui ja seuraavalla pääsi haukku.. Pieni rauhoittumishetki ja nyt hiljainen meno. Loppuun vielä maahanmenoja ja istumisia, hyvin kuunteli. Treenien päätteeksi paikallaolot. Otin Meten halliin aikaisemmin ja jätin sen renkaaseen kiinni hallin reunalle. Lopulta se oli käynyt makoilemaan lähes silmät kiinni, jes!! Kuvittelin, että nyt olisi oikea mielentila, mutta kun hain sen sieltä seinästä, oli intoa ihan liikaa ja piiiip. Luoksepäästävyyksissä nousi seisomaan, mutta siitä en jaksa panikoida. Ekana paikallaistuminen, jossa oli aluksi vähän rauhaton. Palkkasin sen lelulla ja sen jälkeen oli parempi mielentila. Paikkamakuu heti perään, joka parempi. Tehtiin useampia jättöjä jne. ja loppuakohti parani vaan.

Tiistaina meidän aksaryhmä järjesti epikset. Ilmoitin Meten mölliradalle. Rata koostui 14 esteestä sisältäen puomin, A:n, pituuden ja muurin + hyppyjä ja putkia. Palkkasin kontakteille, jotka teki ihan hyvin. Näitä "kisanomaisia" tilanteita olisi kyllä hyvä käydä treenailemassa, vaikka voi olla ettei Mette tulekaan koskaan agissa kisaamaan. Mutta hyvää treeniä joka tapauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti