lauantai 17. marraskuuta 2012

Naksuttelut ja aksat

Kävästiin Lauran ja porotyttöjen kanssa maneesilla ja lenkillä. Oltiin kerrankin hurjan tehokkaita ja tunnissa oli treenattu koko porukka. Reipasta :)

Tehtiin useita muutaman toiston settejä. Ekalla tein Meten kanssa puomia ja puomi + putki yhdistelmää. Puomi voisi olla nopeampikin (etupalkalla huomattavasti parempi), mutta ehkä en vedä tästä nyt ranteita auki (ainakaan ihan heti). Keppejä etupalkalla, meni hyvin. Tokassa setissä ratapätkää, jossa suoraa irtoamista, puomi + kepit. Muuten meni ihan mallikkaasti, mutta kepit olikin vaikeat kun ei ollut etupalkkaa. Meni sitten säätämiseksi ja laitettiin etupalkka, jolloin homma sujui taas. Tulipahan vaikeutettua kerralla vähän turhan paljon... Viimeisessä setissä luukutusta ja Metellä oli kivaa.

Myrttinen pääsi mediesteillä viilettämään. Voi Myrmy, toinen oli ihan tohkeissaan. Ihana!!! Hyvin meni ja Myrtti tykitti. Treenitauko on tehnyt mammalle hyvvää :)

Jaavan kanssa pikkutreenit: seuraamista Lauran liikkuroidessa, liikkeestä istu ja tunnari. Mummeli oli kyllä aikamoisessa vireessä... Ja treenin päätteeksi ontui :(((( Maneesista kuitenkin käveli jo normisti pois (pikkusen kevensi) ja lenkillä ei enää ontunut, mutta liikkui jäykästi. Ei tässä auta kuin varailla maanantaina Kouvolaan Kestille aikaa. Huokaus.... Että mua harmittaa tuo Jaavan ontuminen, ei mummokoirat saa olla kipeitä.

Iltapuuhina naksuttelua. Myrtti nosti lelua hyvin ja pari kertaa osui laatikkoonkin. Myrtin mielestä lelu suussa pakittaminen on paljon kivempaa.. Meten lelu meni jo hyvin laatikkoon. Jaava sai tehdä vain lelun nostamista, ettei touhottaisi liikaa ja rasittaisi jalkaansa.

Laura nappasi vähän videopätkää liitelyistä, kiitos Laura!! Videolta hyvin huomaa, ettei keppejä osata ilman etupalkkaa ja puomikin on hidas. Ens kerralla sit etupalkat paikoillee, etten menetä yöunia ( ;) ) ja pikku hiljaa niitä vois siirrellä kauemmaksi/esteiden taakse jne.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti