torstai 8. marraskuuta 2012

tokotreenejä

Keskiviikkona hallitreenit. Ekana tehtiin luoksetulon alkua, jotta Meten pää ei pyörisi jätön jälkeen. Näiden jälkeen namiviskelyillä luoksarin stoppeja, jotka hyviä. Ruutua näyttönä, ihan jees. Mette oli hiljainen ja alkaa tottua häiriöön. Treenien päätteeksi vielä paikalla istuminen ja makuu. Istuminen oli parempi, makuussa taas vähän vinkui :(. Ja veikkaan keksineeni syynkin näihin vinkumisiin. Sitä taitaa ahdistaa vieraat koirat, vaikka olisi reunimmaisena. Jos jätän sen makoilemaan/istumaan muuten vaan, niin on 99% hiljaa. Kun mennään riviin, niin on jo heti mennessä rauhaton. Paikallamakuiden jälkeen tein vielä vähän seuraamista ja paikallaoloja yksinään, joissa hiljainen ja hyvä. 

Tänään käytiin aamusella Niinan ja Tuulin kanssa tekemässä pienet puuhastelut. Myrtti sai tehdä umpihankitokoa, ennen kun siirryttiin parkkipaikalle :) Myrtti seurasi hyvin, nouto oli hieman ongelmallinen kapulan hautautuessa hankeen, mutta selvitti kuitenkin. Vahvistelin vielä maahanmenoja, jotka parempia kuin viimeiksi. Jaavan setti koostui seuraaminen + liikkeestä istu, josta palkka. Nämä hyvät! Tehtiin vielä uudelleen, joka myös onnistui. Kaukojen ekaa nousua pitkältä matkalta ja loppuun seuraaminen, joka oli kyllä ihan hurjan hyvää!! Hyvä Jaava :)) Mettekin treenasi. Alkuun leikkihommia, Meten piti aina voitettuaan singota umpihankeen. Ihana :D Lelun kanssa teki täysin hiljaa. Nouto kokonaisena x 1, teki hiljaa! Vauhti saisi olla parempi, mutta en uskalla hetsata ja ehkä se vauhti tulee varmuuden myötä. Haluan nyt vaan, että tekee hiljaa. Mette sai makoilla muiden treenaillessa, nämä hyvät. Kun tehtiin Kipin kanssa "ryhmä"makuu, niin Mette ihan tärisi?? Ja pari piippiä.. Laitoin uudelleen ja jäin ihan lähelle, tärisi edelleen ja oli tosi rauhattoman näköinen. Sitten kun Kipi lähti rivistöstä pois, Meten ilme rentoutui ja makasi täysin eri ilmeellä. Eipä auta kuin tehdä nyt p-olot hurjan kaukana kavereista ja luoda sille turvallista oloa.

Metellä olikin hurjan hauska päivä, kun sai Chilasta seuraa. Ja Chilalla oli ainakin hauskaa, ihan kuin toinen olisi päässyt linnanmäelle :D Oli leluja ja luita jajaja.. Myrtti toimi poliisina, jottei kakarat rieku liikaa ja Jaava oli sitten kakaroiden tasolla vingutellen uutta vinkupalloa (jonka tietysti kaikki muutkin halusi). Illemmalla käytiin vielä kunnon lenkki ihanissa talvimaisemissa, kyllä talvi vaan on <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti