lauantai 9. maaliskuuta 2013

Päijänteellinen pystykorvia

Milloinkohan viimeiksi olisi tullut käytyä vapaavuorolla aksaamassa? Tänään ei ollut muita suunnitelmia + keli oli upea, joten mentiin pystykorvakokoonpanolla treenimään ja lenkkeilemään Päijänteelle.

Mette teki monta pientä settiä. Ekassa setissä palloleikkiä + kepit pallopalkalla. Mette kävi myös leiskauttamassa parit hypyt pallonsa kanssa. Tokassa setissä hyppytekniikkaa: perussarja. Tämä meni hyvin. Kolmannessa setissä hyppytekniikkaa: kasvava sarja. Ekalla yrityksellä teki mini laukka-askeleen ennen vikaa rimaa. Muilla toistoilla ei ongelmia. Tehtiin myös keppejä ilman etupalkkaa... Ei ihan meinannut alkuun onnistua, mutta parin ekan toiston jälkeen näytti paremmalle. Viimeisessä setissä kepit + 2 hyppyä, tokan hypyn takana palkka valmiina (ei nähnyt palkan laittoa). Nyt löytyi kepeille oikea asenne ja näytti hyvälle. Siihen oli hyvä lopettaa :) Jatkossa vaan keppien etupalkka seuraavan/seuraavien esteen taakse, niin eiköhän se tästä..

Myrtti teki myös vähän perussarjaa ja keppejä. Myrtti hyppäsi kaksi vikaa rimaa yhdellä loikalla, mutta targettia siirtämällä lähemmäksi rimaa löytyi oikea tekniikka. Ekassa setissä kepit meni mallikkaasti, tokassa setissä aloitti miten sattuu ja jätti kesken. Myrtti oli kyllä hurjan onnellinen, kun pääsi treenaamaan.

Jaavakin oli treeneissä mukana ja tehtiin tunnaria. Alkuun ei keskittynyt niin yhtään, ei yhtään.. Reteesti painatti kapuloille, viskoi vääriä ihan urakalla ja yritti moneen otteeseen vielä palauttaa väärää. Toisella yrityksellä ei myöskään keskittynyt, vaan sama meininki jatkui. Tässä välissä vähän pientä puhuttelua ja kolmannella kerralla tosi hyvä haistelu ja keskittyminen. Voi Jaaavaa... Sille ei kyllä treenaamattomuus sovi yhtään.

Alla kuvasatoa, kun Päijänne täyttyi pystykorvista. Kiitos Laura treeni- ja lenkkiseurasta!

Mette, Jaava, Myrtti, Tara, Arvi ja Suri
Koko porukka
Ihana Arvi-setä, joka on sukua Myrtille ja Metelle

Pystykorvaleikkiä

..kunnes poliisi saapui paikalle
Jaava
Mette ja Jaava
Lenkin vanhin, Tara 11v, jossa ei ikä näy!
Myrtti
Teineillä oli omat juttunsaEi kommentteja:

Lähetä kommentti