tiistai 19. maaliskuuta 2013

Onnistumisia

Kylläpäs onnistuneista treeneistä tulee hyvälle mielelle! Mette oli eilen oikein kiva tokotreeneissä ja tänään aksattiin kunnon ratatreeniä. Estenumeroita oli 19 asti ja päätin, että nyt tehdään koko rata alusta loppuun. Pientä haastetta loi keinu ja parit kepit, mutta ei annettu sen haitata. Keinua ei olla tehty aikaisemmin radalla ja keppien kanssa on ollut ongelmaa. Ihan ensin tehtiin parit keinut muistutukseksi ja lentokeinujen välttämiseksi, nämä hyvin. Ei ihan mennyt ratatreeni suunnitelmien mukaan, kun tahkottiin keppien aloitusta varmaan kymmenen minuuttia, mutta kun siitä päästiin, niin johan alkoi homma luistaa. Rävellettiin rata loppuun (palkkasin vain keinun kontaktille) ja Metellä alkoi vaan vauhti kiihtymään, mitä pidemmälle mentiin! Halusin vielä tehdä loppupalkalle koko radan uudelleen ja olin ihan varma, että se olisi huono idea. Allahan oli jo paljon säätämistä ja miljoonia toistoja ja mun jalat huusivat jo hoosiannaa.. Ei kun tuumasta toimeen ja menoksi! Meidän radalla oli esteitä ehkä himpun verran enemmän kuin muilla ;), mutta en luovuttanut ja lopulta oltiin ohitettu se numero 19. Kaikista parasta oli se, että Mette vaan kuumui radan edetessä ja viimeisimmät kepitkin pujotteli paljon kovempaa kun alkutreenissä! Mette on nähtävästi toiminnantyttö ja oon varmaan tylsistyttänyt sen paikallaanjunnaavilla treeneillä... Oli nimittäin ihan eri ääni kellossa, kun niissä muutama este + palkka -treeneissä. Voi Metukkaa, kun sillä on ihan käsi omistaja. Otetaan tästä opiksi ja tehdään myös välillä näitä kunnon ratatreenejä, missä ei hinkata valsseja kohdilleen tai mitään muutakaan. Mennään vaan eikä meinata :) Huippua!
 
Eilisissä treeneissä alkuun ruutua alustalle ja ilman, jäävistä seisominen, seuraamista (oikealle käännökset, juoksu, lähdöt) ja luoksetulo. Vain kerran piti laittaa Mette "jäähylle", mikä tarkoittaa, että oltiin aikasta hiljaista tyttöä :)) Pienestä sitä ihminen tulee iloiseksi!!

Myrtti pääsi tänään treenaamaan, kiitos ihanan valoisien iltojen! Tehtiin maneesin parkkiksella ennen Meten treenejä seuraamista, liikkeestä seiso, luokse (suora) ja nouto. Ja tietenkin leikittiin pallolla. Voe Myrtikkiä... Seuraaminen ok, seiso ok, luokse ok ja noudon kanssa sitten tahkottiin tovi (milloin pyöritteli perusasennossa, milloin meni ravilla, milloin mitäkin..). Pääasia, että Myrtillä oli kivaa!

Jaavakin treenasi! Taidettiin vahingossa tehdä melkein koko voittaja läpi (ei paikallaoloja eikä ruutua), kun ei mitään isoja ongelmia ollut :). Tunnari tehtiin pariin otteeseen, kun ekalla oli supersählä ja olin ihan varma, että tuo väärän. Toi kuitenkin oman! Tokalla kerralla oli rauhallisempi. Luoksetulo ensin molemmista stopeista palkaten ja perään suora. Nämä molemmat se kyllä "melkein varasti" = varasti, kun kehuin maassa pysymisestä, niin mummo tuli jo! Mummot saa varastaa, kun eihän ne kuule onko kyseessä kehu vai käsky ja ne kuitenkin tietää mitä kuuluu tehdä (vitsi!). Stopit oli kuitenkin tosi hyvät ja vauhtia enemmän kuin tarpeeksi. Ei hitsi tuo Jaava vaan on aika hauska, ei sitä voi ottaa oikein tosissaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti