lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kana-areenalla

Ajelin tänään Meten kanssa Kana-areenalle Lotta Vuorelan agikoulutukseen. Hallissa oli ihan tosi lämmin, olisi pitänyt olla collegehousut ja t-paita. Eikä pitkikset + kuorihousut + fleece, niin kuin eräällä. Voin kertoa, että oli muuten "vähän" hiki treenien jälkeen :D. Tehtiin 2x10min, joka oli juuri sopivasti. Ehdittiin käymään jopa kaikki 31 estettä läpi! Aikamoista :)

Rataantutustumisessa tuntui, että en muista enkä osaa. Tutustumisen jälkeen käytiin rata läpi koko porukalla, mikä oli kyllä tosi hyvä. Selkiytyi itselle, että mitä, missä ja milloin. Ja minne suuntaan ne varpaat pitää osoittaa ;). Alkuun tehtiin lelupalkalla, sitten vaihdoin namipalkkaukseen. Mette oli hyvällä asenteella mukana, vähän väsähti toisen setin lopussa, mutta hyvin tsemppasi kuitenkin loppuun. Settien välissä käytiin pihalla ja Mette vaan sukelteli hangessa, sillä oli kyllä ihan hurjan kuuma.

Kotiläksyksi saatiin persjättö. Tää on kyllä niin mun heikkous. Mulle joku joskus aikoinaan sanoi, kun Mustin kanssa aloitin agilityn harrastamisen, että älä ikinä jätä koiraa selkäsi taakse. Otin neuvon sen verran tosissaan, että edelleen musta on tosi luonnotonta jättää koira selän taakse... Toinen mun inhokki on takaaleikkaukset ja onnekseni sain luvan olla käyttämättä niitä. Putket ei vedä Metteä ja takaaleikkaus hidastaa.

Olipas vaan taas kiva koulutus ja tuntui, että ihan kuin oltais edistytty! Omakin ohjaus tuntui paremmalle kuin vähään aikaan. Vähän sain kyllä noottia siitä, että pitäis luottaa siihen, että koirakin osaa jotain... Onneksi tämä luoton puute tuli ilmi heti alussa, niin kun annoin koiran hoitaa omat hommansa ja itse hoidin omat hommani, niin hommahan alkoi muistuttaa agilitya. :)    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti