tiistai 4. lokakuuta 2011

Tiistaiset agit ja lappalaisten tokot


Maanantaina oli syksyn ensimmäiset lappalaiskoirien alaosaston tokotreenit Renkomäessä. Myrtti teki alkuun häiriökakeja ja häiriköityi. Saatiin kuitenkin kolme asennonvaihtoa loppuun mallikkaasti. Myr teki myös liikkuroituna avoimen hypyn, ihan jees suoritus pitkän tauon jälkeen. Myrde oli aikas mukavalla tuulella :) Mette teki alkuun perusasentoa, maahanmenoja ja kävi moikkaamassa kavereita (ei ehkä olis kannattanut). Soosoo, Mette metulainen.. Se oli kyllä koko ajan ihan lentoonlähdössä, mikä johtui ehkä siitä, että mulla oli koko ajan samanlainen olo. Lopuksi Mette tuli katsomaan pentujen treenejä ja Laura sai suihkutella seinässä kiljuvaa Metteä vesisuihkepullolla. Olipas hiljaista tyttöä :) Myrtti oli siis ihana ja loistava, Mette loisti sitten ihan jotenkin muuten..


No, jos eilisistä Meten treeneistä ja plääh-olo, niin tänään Mette oli ihan superpro! Mette oli niiin pätevä pieni agilitykoira, ettei tosikaan. Tehtiin putkia ja siivekkeiden välistä juoksemista sekä näiden yhdistelmiä. Memen mielestä putket on parhaita. Nyt pitää olla palkkauksien kanssa tarkkana ja sen, mitä haluaa vahvistaa. Parhaat treenit ikinä. Kaksi päivää, kahdet treenit, toiset katastrofi ja toiset loistavat. On tää hauskaa tää koiraharrastaminen :D


Muita kuulumisia sen verran, että Jaava käväisi Kestillä kontrollissa. Tittidii, Jaava ei ole enää selkäleikkausjonossa, ei ole kuulemma ollut näin hyvässä kunnossa koko toipilasaikana! Ihan loisto juttu. Jaavahan oli erkkarin jälkeen ihan karmivassa kunnossa, liikkui illasta kuin vanha mummeli ja tosi jäykästi. Se varmasti kylmetti itsensä kylmällä ja märällä asfaltilla makoillessaan, joten on saanut nukkua Back on Track -verkkoloimi päällä yöt ja on taas liikkunut paremmin. Olen myös vähän hieroskellut noita isoja tyttöjä, ehkä silläkin on ollut vaikutusta? Myrtti on unohtanut pentujuttunsa, taantunut Meten kanssa samalle tasolle ja ne leikkii koko ajan.. Mette oli tänään puuhastellut yksinollessaan, ei ole Tiinalla enää crockseja tai on, mutta niistä puuttuu ne kantapään taakse menevät lenksut ;) Myös rullallinen vessanpaperia oli revitty ympäriinsä, en kyllä ymmärrä miksi Jaava oli vessan oven halunnut avata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti