torstai 6. lokakuuta 2011

Pikaiset tokotukset


Kiireesti töistä suoraan maneesille, että ehdittiin tokoilla ennen illan agilitytunteja. Myrtti aloitti perusasennossa istumisella, kun Laura leikki liikkuria. Saman tyyppinen tilanne, kun kokeessa paikallamakuun alkamisen odottelu. Myrtti meni ihan halpaan, oli sen verran aito tilanne ;). Loppuun alkoi tarjoamaan kontaktiin kestoa ja meni aina ekalla käskyllä maahan (kunhan odottelin sen katsekontaktia tovin jos toisenkin). Muutamat avoimen hypyt, joissa taas keskittyminen herpaantui. Tarkoitus oli tehdä lopuksi oikein pitkä seuraaminen, mutta Myrden keskittyminen herpaantui siinä vaiheessa, kun normisti seuraaminen loppuu. Treenilistalle tämäkin! Onpahan ainakin treenattavaa :D


Mette teki myös perusasennossa istumista ja Laura pääsi taas häiriköimään. Lihapullien pienentäminen oli vähän liikaa, mutta muuten kesti aika hyvin. Meten kanssa myös perusasennossa maahan ja vähän liikkeestä maahanmenon alkeita. Pitäisi kai vähän suunnitelmallisemmin edetä tuon pennun kanssa.. Tehdään vaan aina samoja juttuja.


Lääkärin käskystä myös Jaava pääsi oikeisiin hommiin. Testasin huvikseni maneesiin jäänyttä merkkiä. Jaava on tehnyt merkkiä varmaan viimeiksuí joskus mikkeliaikoina :D. Jaavahan näytti, että minkä kerran oppii sen aina osaa! Oli aika mageet merkille menemiset nääs. Aina tuo vaan jaksaa yllättää.. Loppuun parit tunnarit, tuurilla ne laivatkin seilaa. Ei hajuakaan, että haisteliko Jaava oikeasti vai toiko sattumalta oman? Aika pelottava touhotus sillä siellä kapuloilla on.


Mette sisaruksineen täyttää tänään 9kk! Vauhti lisääntyy iän myötä, alkaa olemaan äitinsä tasolla. Pienempänä oli huomattavasti rauhallisempi ;). Mette kävi myös synttäreiden kunniaksi puntarissa ja ~11 kg painoa oli kertynyt. Pitäisi vielä tuo säkä mitata, voisi lopettaa jo kasvamisen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti