maanantai 17. lokakuuta 2011

Aamun tokotreenit


Aamusella käytiin Löytynmäellä Jonnan ja porojen kanssa reenaamassa. Olipas aika mukavata :)


Myrtti aloitteli ruudun paikalla. Oli fiksua tehdä heti vähän vaikeempana, joten vähän helpotusta (kävin itse taputtelemassa) ja johan muistui Myrtin mieleen. Aika hyvä. Nouto oli vuorossa seuraavana ja aika hyvin on kasassa sekä noudon pitäminen että kapulalle laukalla + takaisin laukalla. Enää pitäisi nää kaksi vaihetta yhdistää! Ei paha rasti ollenkaan :)) Luulisin. Vielä seuraamista, joka aika hyvää Myrtiksi. Myrtti oli kyllä hyvällä tuulella ja hyvät puuhastelut.


Jaava aloitti tunnarilla Ilonan maatessa paikallaolossa. Jaava lähti ekalla, haisteli kapuloita, haisteli maata, haisteli uudelleen vääriä (ei alkanut hössöttää osuessaan kapuloille!), jatkoi rauhallista haistelua ja löysi + toi oman varmanoloisesti. Jaava oli ihan superi! Tehtiin noutojuttuja, metallia, tavallista, kapuloiden + lelujen hakemista kasasta. Loppuun vähän paikallamakuuta Ilonan vieressä.


Mette aloitti ensin perusasentotreenillä. Alkoi huutamalla. Jonnan hyvästä vinkistä tehtiinkin ekaa kertaa tunnaria. Nenänkäyttö olikin Metelle aika luontaista (?) ja se rauhoittui huomattavasti käytettyään aivojaan ja päästellessään höyryjä meidän leikkiessä. Mette olikin ihan hiljaa ja keskittynyt ja rauhallinen, kun tehtiin uudelleen perusasentotreeniä ja maahanmenoja perusasennossa. Oiskohan tässä vähän ratkaisua meidän kiljumiseen? Alkuun höyryjen päästelyä ja sitten keskittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti