torstai 13. lokakuuta 2011

arkitottelua, jälkeilyä, fyssaria


Eilen oli vuorossa Meten arkitottis. Olikin vuorossa kaupunkikerta ja tehtiin hommia Launeen Citymarketin parkkiksella. Tekipä tällainenkin treeni pitkästä aikaa Memelle hyvää :). Mette oli aika rauhallinen, muutamia haukkuja lukuunottamatta.


Jaava ja Myrtti pääsivät jälleen fyssarin käsittelyyn. Molemmilla edelleen kankeutta ja jumitusta. Myrtillä on vasemman puolen pohjelihas, takareisi tosi tukossa. :( Oikeakin on jumissa, mutta huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vasen. Vasemmassa kintereessä oleva "pahkura" on myös vähän isomman tuntuinen kuin oikeassa. Olisiko lievää tulehdusta? Tai sitten se on kolahtanut jonnekin. Pitää yrittää hieroskella ja venytellä noita nyt joka ilta. Seuraava aika on 5 viikon päästä.


Koska isoja tyttöjä ei voi hieronnan jälkeen kummemmin rasittaa, pääsi Mette mun kanssa kahdestaan metsälenkille ja ajamaan piiiiitkästä aikaa jäljen. Tein Metelle alkuun vähän suoraa, iiiisooooojaaa kaaria ja loppuun suoraa. Tuuli vähän pyöri, joten oli vähän vaikeampi kuin aikaisemmat. Itsellä ei ollut hajuakaan, että missä jälki meni, mutta kai Mette sen suunnilleen oikein meni. Ainakin pää meni puolelta toiselle "askeleelta askeleelle". Kerran vaikutti, että olisi vähän hukassa, kun pikkusen pyöri. Selvitti kuitenkin itse tilanteen ja jatkoi matkaa. Ehkä ensi kerran voisi tehdä ihan vain suoran ja huomattavasti pidemmän sekä antaa vähän vanhentua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti