lauantai 29. lokakuuta 2011

Ja loppuviikko


Meidän loppuviikkoon kuului tokoa, jälkeä ja agilityä. Tokoa tehtiin shelttiseurassa. Jaava teki ensimmäisenä ainakin ruutua, tunnaria ja kaukoja. Myrtti teki myös ruutua ja tunnaria. Mette taisi vain leikkiä ja tehdä perusasentoa + paikallaoloa. Taisi mennä sekä Jaavalla että Myrtillä vähän heikosti, Mette ainakin leikki hyvin ja taisi tehdä omat pikkujutut ihan mallikkaasti.


Mette oli ainut jälkieläin. Tehtiin ronskisti kaksi kulmaa ja kulmien jälkeen 4 askelta ilman namia. Ja loppuun pitkää suoraa. Eipä ollut mitään kummempia ongelmia, Mette tarkisteli vähän joissain kohdin, mutta teki koko ajan töitä. Kulmat meni varsinkin tosi hyvin! Tehtiin vielä lopuksi hiekkatielle ihan lyhyt jälki (uutta pehmeää hiekkaa) ja aluksi Mette keskittyi huutelemiseen. Odotettiin hetki ja niin vain Mette alkoikin jäljestää. Hyvin meni sekin treeni :) Vähän Mette on hätäinen ja sillä on kiiire, haluisin että vielä tarkemmin haistelisi askeleet.


Tänään sitten maneesilla agilityä. Mette pääsi jälleen treenaamaan.Treenattiin sylkkäriä, takaaleikkausta ja ihan vain suoraa pätkää. Loppuun kokeiltiin vielä keinua, ei ongelmia :). Loppuverkaksi Mette pääsi leikkimään Taavi-lapinkoiran kanssa. Olipas peenuilla huisin hauskaa!


Maneesilla Jaava treenaili tunnarin, kaukoja, luoksetulon stoppeja. Jaava <3


Myrtti treenaili myös tunnaria, luoksetulon stoppia (tähän tartteis avustajaa, joka viskois palkkaa), liikkeestä seisomista ja siirtymisiä. Treeniä ja treeniä vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti