keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Alkuviikon puuhastelut


Maanantaina suunnattiin Hyvinkäälle uimaan. Uinnin jälkeen Mette pääsi leikkimään Minka-sheltin kanssa ja hauskaa näytti olevan :). Tiistaina tallasin Metelle jäljen. Jälki oli ehkä himpun pidempi kuin aiemmat ja kaaria. Eipä meillä tainnut mitään suuria ongelmia olla, kun ei ainakaan tule mieleen.. Ainut, että en tiedä miten mä alan tuota vaikeuttaa? Vai alanko? Isot typsyt saivat sitten tokotella. Jaavan kanssa tolpan kiertoa + stoppeja (maahan + seiso). Kaukoja. Luoksetulo stopeilla + suorana. Stopit ja luoksari jees, kaukot on kadonneet. Myrtti teki tolpan kiertoa kapula suussa, seuraamista kapula suussa ja omatoimisesti seuraamiseen tulemista. Myrtti oli super innokas ja ihana. Voi Myrrriäinen.


Tänään sitten käytiin Löytynmäellä. Jaava aloitti tunnarilla. Ekalla meinasi tuoda väärän, mutta vaihtoi omaan. Oli epävarma ja meni uudelleen väärille kapuloille ja alkoi höösäämään. Tehtiin uudelleen. Nyt haisteli rauhallisesti ja hyvin. Toi oman. Tämän jälkeen kaukot. Voi Jaavaa, meillä kestikin tovi päästä kaukoihin asti. Ensin palkkaa perusasennossa _pysymisestä_. Jaava ei kyennyt ollenkaan olemaan tekemättä mitään. Ja tarjosi ihan mitä sattuu, eikä kuunnellut yhtään. Ei korvia eikä malttia. Lopulta pääsin jo 5 metrin päähän seisomaan ja käännyin kohti -> Jaava teki omatoimisesti hienoja asennonvaihtoja. Vahvistelin sitten vain pysymistä.. Huomaa, että lipsuin kovin tuossa kesällä ja keväällä, Jaava sai tehdä vähän mitä halusi.. Nyt palataan taaksepäin ja availlaan korvia ja lisätään malttia. Jos tuo Jaava pysyy kunnossa, niin tavoitteena olisi vielä joskus korkata voittaja.. :)


Myrtti  teki myös tunnaria. Myrtti etsi hienosti omaa heinikosta. Pitää vähän vahvistella nenänkäyttöä ja sitten ottaa pikkuhiljaa vääriä mukaan. Myrtti jatkoi hyppynoudolla ja varasteli törkeästi. Pitää siis vahvistaa pysymistä. Myrde teki myös luoksetulon stoppia, oli aika hyviä alkuun. Olisi pitänyt älytä lopettaa ajoissa, loppua kohti huononi.. Loppuun vielä leikkiä narupallolla, Myr oli ihan intopiukeena. Hömelö!


Mette oli kerännyt autossa mukavasti kierroksia. Aloitettiin sitten ihan vaan leikkimisellä ja Mettehän leikki. Hurjaa rallia lelun kanssa ympäriinsä, välillä murinan säestämänä. SItten Mettekin kykeni keskittymään. Vähän tunnarin alkeita, eli availtiin vähän nenää. Ehkä pieni idea sillä jo on? Tai sitten ei :D. Perusasentotreeniä, en vaan saa häivytettyä käsiapua pois.. Liikkeestä seisomisen alkeita ja parit maahanmenot + leikkiä. Meme oli hieno peenu!


Viime viikolta parit otokset, Mette 9½kk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti