sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Jyväskylän erkkari


Ilmoitin Meten viimeistä kertaa erkkariin pentuihin, kun mun pentu ei kohta olekaan enää pentu. Seuraavat näyttelyt Mette joutuu esiintymään junioriluokassa. Meten tuomaroi Harri Lehkonen ja isompiin narttupentuihin oli ilmoitettu 11 pentua.


"Vielä melko kevytrunkoinen, reippaasti esiintyvä narttupentu. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa, joiden tulee vahvistua. Hyvät kulmaukset. Hyväasentoinen häntä. Liikkuu hyvällä askeleella, mutta hieman ahtaasti takaa. Vielä hieman ohut turkki. Rodunomainen lähestyttäessä." ei sij.


Myös Jaava ja Myrtti pääsivät erkkariin turisteiksi. Myrtin olisi periaatteessa voinut ilmoittaa kehäänkin, kun sillä olisi kerrankin ollut turkki päällä. No, pitää joku näyttely sille katsoa. Mette oli vähän vauhti päällä, varsinkin kun näki poroystävänsä Tompan. Tonttukin vaikutti rauhalliselle Metteen verrattuna.. Tontun tuntevat tietävät, että se on aika hyvin se. ;) Näyttelyn jälkeen pennut pääsivät riekkumaan Laajavuoren metsikköön ja vauhtia riitti. Kuvittelin, että nyt Mette olisi väsynyt, mutta tuolla se leikkii pallollansa. Sitä saa mitä tilaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti