tiistai 3. tammikuuta 2012

Pienet tokottelut


Vapaa päivä ja tottistelua.


Jaavan kanssa palkatta seuraaminen + liikkeestä istumine + metalli + hyppynouto (yhden laudan yli). Hyppynoudon jälkeen siis palkka. Erikseen tunnari, jossa otti oman, vaihteli, maisteli mutta toi oman! Väliin kaukoja, joissa ei takapalkkaa. Pitkästä matkasta ja muuten ok, mutta parit väärät vaihdot. Loppuun vielä tunnari, jossa nyt teki ihan oikein. Palkattomuustreenissä seisoi istumisen, alkoi huutelemaan kesken seuraamisen, noudot oli loistavat (paitsi metallille murisi). Ei kun vaan lisää treeniä.


Mette teki ensimmäistä kertaa alokasluokan hyppyä (yksi lauta), perusasennosta maahanmenoja, metallilla vauhtinoutoa, josta meinasikin tulla ongelma. Meten mielestä kapulan sai tiputtaa ilman käskyä ja kun ei saanut, niin ei lähtenyt enää koko kapulalle.. Parit pitotreenit (ällösi kapulaa, no olihan se kylmä, mutta...) ja uudelleen vauhtitreeniä paremmin motivoituna (näytin loppupalkan ;)) ja johan tuli kapula ja vauhdilla.


Myrtti teki liikkeestä maahanmenoja (tarjosi ensin istumista???), avoimen kaket, noutoa liikkeenä, avoimen hyppyä, hyppynoutoa ja piiitkään seuraamisen loppuun. Myrtti oli ihana <3 Ei olisi paremmin treenit voinut mennä :)


Mette pääsi vielä toistamiseen, tehtiin vauhtinoutoa normikapulalla. Ekalla vähän arpoi perään lähtemistä, mutta meni. Parilla seuraavalla oli ihan normimeininki. Eli ei jäänyt metallista pahaamakua suuhun. Hyvä homma.


Illalla tehtiinkin historiaa ja käytiin keskustassa kävelemässä. Se on jännä juttu, että kaupungissakin voi mökkihöperöityä..  Keskustassa nuo kulki kuin aina lenkkeiltäisiin siellä eli ei tarvitse taas pitkiin aikoihin mennä sinne vilinään ja vilskeeseen. Lenkin lomassa käytiin ostamassa Metelle etukäteissynttärilahjana isojen tyttöjen hihna, kun pikkuinen on vielä kulkenut pentupannassa ja pentuhihnassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti