torstai 29. joulukuuta 2011

Postimerkkeily voisi olla ihan kivaa


Voihan plääh. Aamusella tokoiltiin ja on tää vaan vaikeeta.


Jaavan kanssa kaukoja takapalkalla, näihin olin oikeasti tyytyväinen. Pitkästä aikaa uskalsin kaivaa tunnarikapulat esille ja mietin, että pitäisikö muistuttaa etsimistä.. No, reippaana tyttönä laitoin 6 kapulaa riviin, oma oli kolmas vasemmalta. Jaavalle etsimiskäsky ja pysähtyi oman kohdalla, mutta jatkoi etsimistä. Lähti sitten etsimään johonkin ihan muualle ja pyysin sen takaisin. Laitoin Jaavan istumaan ja kävin kopeloimassa kapuloita. Uusi etsimiskäsky, Jaava meni omalle ja toi ilman epäröintejä! JEEEEEE :)) Ruutua, ihan ok. Jaavan treenit oli aika mukavat, joten tässä vaiheessa toko oli vielä oikein hauskaa :)


Myrtin kanssa oli tarkoitus tehdä kokeenomainen ja palkkaamattomuus treeni. Ekana seuraamista, joka ihan ok, paitsi Myrtin piti huomata ruudun merkit. Sitten kaket ja siihen loppui palkkaamattomuus ja kokeenomaisuus. Myrtti ei korvaansa lotkauttanut istumaannousussa. Monta kertaa jäi vaan makaamaan. Tein aina alusta ja Myr kyllä tiesi tehneensä väääääriiiiin. Lopulta sain sen nousemaan (jouduin lyhentämään matkaa) ja oli pakko palkata. Näitä jankattiin ja lopulta kaikki asennonvaihdot saatiin tehtyä. En ymmärrä mikä tässä tuli, se on nyt tehnyt niitä niiiin hyvin. Tehtiin avoimen hyppyä pitkästä aikaa ja se meni ihan jees. Loppuun vielä ruutua. Vaikuttaako tuohon Myrttiin muka niin paljon jo se mun erilainen (?) asenne, kun päätän tehdä kokeenomaisen. Se on aina silloin ihan kuutamolla, vaikka muuten on tehnyt tosi hyvin..


Mette pääsi omalla vuorollaan leikkimään ja tekemään perusasentoja ja siitä maahan. Tää on niin vaikeeta niin vaikeeta. En saa sitä pysymään siellä maassa yhtään, jos yritän  nostaa selkää ylös (se siis tarttee vielä käsi avun). Se vaan vapauttaa itse itsensä. Jos sen laittaa vaan muuten maahan, silloin se siellä nimittäin pysyy? Oon yrittänyt sanoa uudelleen sille "maahan" käskyn, mutta ei. Ei auta. Tehtiin tolpan kiertoa ja se sentääs sujui :) Niin ja paikallaistumista, jossa pysyi myös hyvin (aika ehkä 15-20s ja matka 10-15m).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti