sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Onnistumista


Tänään olikin vuorossa taas korkeavireellä hallivuoro flätti- ja seisojaseurassa. Jaava tokoili ensimmäisenä. Tehtiin perusasentotreeniä, parani taas koko ajan. Kaukot, jotka näytti kaukoille. Ei ollut takapalkkaa. Ihan loistavat :). Metallinoutoa, joka myös hyvä. Seuraamista metalli suussa. Nää kaikki sujui vähän liiankin hyvin, joten olikin tunnarin vuoro. Ja ei, ei mitään hajua koko liikkeestä.. Sinne se meni, välillä toi oman, mutta sattui olemaan eka minkä nappasi suuhun. Välillä kaksi kapulaa (vääriä) suussa jne. Kentälaidalla oli jonkun tunnarikasa, jonne lopulta piilotin oman. Jaava haisteli ja toi oman! Tähän olikin hyvä lopettaa. Saa nähdä, oliko kuitenkin vaan tuuria.. Koska välillä se haisteli, mutta toi silti väärän.


Myrtti puuhasteli myös kontaktia, peruasentoa ja seuraamista naksun kanssa. Oikein innokas ja hyvä. Kaukoja, joissa nopeita vaihtoja. Väliin jotain jumituksia. Mutta pääasiassa ihan jees. Luoksetuloa stopilla ja suorina, hyvät stopit! Jes :) Loppuun tehtiin puomia ja Myrtti painatti hirmuista kyytiä. Ja parit putket, josta loppupalkka. Olipas riistaidiootilla intoa, kun ei ole aikoihin päässyt aksaamaan. :P


Mette oli vuorossa viimeisenä. Ensin vähän naksun kanssa perusasentoa ja kontaktia. Maahanmenoja, joissa piti pysyä. Parit putket. Sitten tehtiinkin hyppytekniikkaa. Perussarjaa, rimakorkeus 5cm ja väli 5 askelta. Tehtiin vain kaksi toistoa (olin eripuolilla), koska Mette teki täysin oikein. Nyt onnistui askeleet niin, että ei tullut mitään ylilyöntejä. Hieno juttu! Tehtiin vielä keinua, jonka toinen pää pöydällä. Eipä rämähdys haitannut yhtään. :) Loppupalkan Mette saikin vauhtinoudosta.


Jaava tuli vielä tekemään 2min paikallamakuun, olin näkyvillä. Eipä ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti