sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ryhdistäytymistä


Tänään flättien ja whippetin seurassa korkeavireellä. Myrtti aloitti ensin ihan vain kontaktitreenillä, ei häiriköitynyt vieraista koirakoista! Noutokapulan pitotreeniä ja sitten kapulan kanssa putkeen ja siitä seuraamaan. Hyvin pysyi kapula suussa "kiitokseen" saakka. Jes :) Loppuun puomin alastuloa, pitää vielä laatikolla vahvistella. Myrtti oli aikasta ihana.


Jaava aloitti kaukoilla. Parissa maasta seisomisessa tuli eteenpäin -> muistutusta. Sen jälkeen teki täysin oikeita vaihtoja ja hyvin. Ainut, että vähän pitää peruuttaa ja joissakin vaihdoissa liikkuu sivuttain. Tehtiin takapalkalla, ehkä tämän takia enemmän liikkumista sivulle. Luoksetulon stoppi superi, maahan vähän venyi. Loppuun pitkä seuraaminen, meinasi tarjoilla istumista. Sitten mun oli pakko päästää Jaava sinkoamaan läheiseen putkeen ja voi kuinka onnellinen pikkukoira olikaan. Jaavan mielestä mutkaputkessakin voi murista ja vauhti oli aika hurja. Ihana Japutti.


Mette pääsikin tekemään hyppytekniikkaa. Kokeiltiin ihan vain perussarjaa. Hyppykorkeus 5cm, rimojen väli 4½ askelta. Ekalla yrittämällä loikkasi kaksi viimeisintä yhdellä loikalla eli ei ihan pystynyt kokoamaan itseään koko matkalle. Sama toistui uudelleen. Laitoin targetin lähemmäksi ja kolmannella sitten meni laukka-askeleet oikein. Pari kertaa vielä uudelleen, lähetyksiä molemmilta puolilta. Tehtiin vähän putkeen lähetyksiä ja loppuun vielä keinua. Tarkoitus oli, että Mette olisi rämäytellyt (rämäytystä n. 15 cm, kun toinen pää oli siivekkeen päällä), mutta tyyppi tarjosi suoraan 2onn2off. Nostin sen sitten aina sinne keinun päälle, ettei sahaile edestakaisin. Eipä välittänyt pienestä liikkeestä mitään. Hieno homma :) Ainut miinus treeneissä, että en saanut Metteä leikkimään ollenkaan leluilla!!! Tyyppi vaan tahtoo namia. Ahne pikku porsas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti